lørdag den 31. juli 2010

Buksetrolde og fine sommerfund

Jeg har fået syet en del her i sommer. Disse bukser er klare hits. De lilla syede jeg godt nok sidste år, men kun et splitsekund efter de var syet var der revet hul i dem. Så blev de lagt i en bunke og først i år har jeg fået lappet dem. Det blev med denne hexagonlap med skønne libertystoffer. De gule bukser er syet efter at have set lignende i BoligLiv. Hurtigt fik jeg kontakt til Dorthe fra Garn-iture som stod bag artiklens lækkerier og så var stoffet i hus. Bukserne er syet og jeg elsker bare de skønne skønne farver. Gul er bare SÅ lækker en farve.


Denne Bjørn Wiinblad er endelig kommet til sin ret efter vi er flyttet. I den gamle lejlighed havde vi ikke gode steder at stille planter da der var alt for varmt i vindueskarmen. Det råder vi bod på nu.
Se lige hvor heldig jeg var på Degeberga marknad i Sverige. En fin lille Bjørn Wiinblad-vase, som virkelig kommer til sin ret ved siden af min nye lampe og et lille bord som jeg fik af mine forældre i fødselsdagsgave.

6 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er det altså blevet fint det hele.
  Den er godt nok virkelig sød den vase, havde slet ikke set den ordentlig i Sverige:)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have søde. Jep vasen er super sød, den er jeg glad for.

  SvarSlet
 3. Skønne fund er selv altid på jagt efter Wiinblad, har købt et par gange på QXL der er en del :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hold da op, nolge lækre ting! Og ritig fine bukser :)

  SvarSlet
 5. Jep, Wiinblad er også noget jeg kigger efter. Så et fantastisk fad i Sverige, men det kostede lidt for mange knaster til at jeg kunne være med:-(
  Tak skal du have Gowry :-)

  SvarSlet
 6. Skønne bukser.
  Garn-iture har mange dejlige stoffer. Man kan blive helt afhængig.

  SvarSlet