søndag den 8. august 2010

Lille ny


I weekenden gik jeg igang med at sy denne quilt, som jeg har drømt om at sy et stykke tid. Stærkt inspireret af Mette kastede jeg mig ud i at sy en knudequilt. Nu er topstykket næsten syet, mangler bare en række eller to mere. Jeg vil gerne have et stort tæppe, som vi kan sidde med i sofaen, så det er ikke helt stort nok endnu.

I onsdags kom min lille ny niece til verden. Det er så min brors 4. datter. Skønt at få lejlighed til at sy små lækkerier til en dejlig lille størrelse. Lykken er...


Disse bukser er ganske vist lidt store. Jeg tror først at hun kan passe dem om 4 måneders tid, men jeg er nu meget godt tilfreds alligevel.

Lidt bedre størrelse, men jeg kunne nu godt se at de også er i overkanten, da vi idag endelig havde den glæde at se den dejlige skat.Sød forklædekjole, som er helt rigtig i størrelsen. Hold op hvor er det sødt, sådan noget babytøj. Det er jo ligefør at man bliver helt skruk...

10 kommentarer:

 1. Wauv det er flot det tæppe - lækre farver. Det indbyder til hygge :)

  SvarSlet
 2. Smukt tæppe og fint, fint babytøj, som ikke gør mig mindre skruk end jeg allerede er i forvejen ;).

  SvarSlet
 3. Smukt tæppe og så er faster vist fået libertyamok til den lille nye pige. Hun er rigtig heldig!

  SvarSlet
 4. Hvor har du været flittig, søde! Skøn, skøn quilt top og ikke mindre skønne små-pige-sager. Du er go'!

  SvarSlet
 5. Tak skal i have:-)

  Ulla: Jep faster er gået liberty-amok, i liberty-rester. Jeg har syet mange bukser til mig selv og så er der gode rester til sådanne småprojekter m.m. Lækkert babytøj i liberty, kan det blive bedre?

  SvarSlet
 6. Gratulerer med fødsel av din neise! Teppe var fantastisk fin og så flink du har vært å sy så mange små og søte klær til henne. De var så flotte i Liberty stoffer.
  emily xoxo

  SvarSlet
 7. Fantastisk smukt tæppe- er tosset med dine kombinationer! Dejlige farver :) Tillykke :)

  SvarSlet
 8. Hei du :))Takk for koselig kommentar på min blogg! Det er så hyggelig å se nye navn der inne :)
  Jeg har endret på malene på bloggen min i selve blogspot og har funnet oppskrifter forskjellige steder,men hvis du kikker her har du en god oppskrift: http://minmill.blogspot.com/search?q=bred+mal
  Jeg har ogsp begynt å laste bildene i gratisprogrammet Photofiltre for å lage collage.
  Måtte ha litt hjelp av min mann men nå klarer jeg meg stort sett selv :)Jeg er slett ikke så teknisk anlagt så når jeg kan klare det, kan alle :)Det var et nydelig teppe du har laget til den nye lille pike :))Lykke til og ha en fin uke! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 9. Buksene og forklkjolen er kjmpesøte! Nydelige stoff som passer perfekt for en liten baby.

  SvarSlet