mandag den 20. maj 2013

Engelsk, når det er bedst.

Så blev den lille "gåsungen" færdig. Den er strikket i det lækre Silk alpakka fra Drops. Den er blevet rigtig sød synes jeg. Jeg mangler bare et par små knapper til og så skal min søde lille niece have den. Farven er støvet lilla, en ikke helt nem farve at fange. Strikken er pga. silken lidt tung idet, men det falder nu meget pænt synes jeg.

For et par år siden fandt jeg denne bog i mine forældres sommerhus. At være i sommerhus giver plads til at læse bøger, som man måske ikke ellers ville have valgt. I første omgang fangede mine øjne bogen pga den smukke indbinding og det var også grunden til at jeg snuppede den med hjem. bogen er virkelig god, i den sukkersøde genre, men rigtig godt skrevet. Jeg synes det blå liberty stof gør sig godt sammen med bogen. Vi befinder os i samme kategori. God kvalitet, romance, engelsk five-o'clock-tea og lækkerness.
 Forleden så jeg så en filmatisering af bogen. "Jane Eyre" er en skøn film som jeg på det varmeste kan anbefale. Den er ikke på nogen måde hurtig og med høj lyd, men den er en hyggelig film med skønne varme følelser. Se den, hvis du godt kan lide "Stolthed og fordom" (som er en anden af mine favoritter).
4 kommentarer:

 1. Sikke en sød lille vest og skønt at finde "guld" i sommerhuset.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Ja og den var hyggelig at strikke.

  SvarSlet
 3. For en nydelig liten vest! Vester er alltid så praktisk å ha for våre skandinaviske somre

  SvarSlet
 4. Jeg elsker at fordybe mig i engelsk romantik, strikketøj og gode kopper te. Den film må jeg have fingre i!

  SvarSlet