lørdag den 18. maj 2013

Overlocker til salg!!!!

Nu er det ikke fordi bloggen her skal udvikle sig til et salgsted, synes bare at det er oplagt at spørge her først, når jeg gerne vil sælge nogle af mine krea-ting. Her får jeg jo fat i den rette målgruppe - tror jeg ( ikke fordi sidste salgsindspark havde den store succes, men alligevel....)

Jeg har gjort mig mange overvejelser vedrørende salg af min overlocker, men jeg har nu besluttet, at jeg vil give det et forsøg. Jeg får ganske enkelt ikke brugt maskinen. Bernina's symaskiner er utroligt gode og det er denne her også. Jeg får bare ikke brugt den. Jeg sælger den ikke til spotpris for den har været dyr og er næsten ikke brugt.

Prisen er 2800,- og så skal den afhentes her på adressen - i København. Solgt

Og så lover jeg at her snart skal komme kreative tilstande igen :-)

4 kommentarer:

 1. Det er en god ide at sælge ud af det der har stået stille længe, så bliver der plads til nye tanker og ideer og ikke mindst nye indkøb ;-) Har selv Bernina, og det er den klart bedste overlocker hvis du spørger mig - så det er et godt køb!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også min erfaring. Nu håber jeg så bare at jeg kan finde en køber :-)

   Slet
 2. Hadde det ikke vært for at jeg akkurat har kjøpt overlock og at jeg ikke bor i København, skulle jeg ha slått til! :-)

  SvarSlet