tirsdag den 11. juni 2013

Tidlig sommer og forsøg på at genoplive den kreative nerve...

Jeg har fået nyt objektiv til mit kamera. 50 mm linse, som jeg længe har drømt om at købe. Billedet ovenover tog jeg i sidste uge. Synes silkepæonen er noget af det smukkeste. Det er egentlig trist at forårets prængen med smukke blomster allerede er ved at være et overstået kapitel. Elsker når det hele eksploderer i farver og dufte. Et sanseorgie. Dejligt at vide at sommeren står på spring med mere.
Jeg læser lækre kogebøger med opskrifter, som kan bruges nu alle de lækre grøntsager og frugter dukker op i supermarkedet. Jeg kan virkelig anbefale alle fire bøger. Jeg kan iøvrigt også anbefale Kirsten Skårups blog Kødfrifredag. Billederne er lækre og opskrifterne ligeså.
Forleden kastede jeg mig over mit evighedsprojekt, hvilket man også kan se på instagram Der er stadig lang vej igen, men jeg har stadig mod på det. Tager det frem af og til og hækler nogle hexagons og så bliver det lagt på hylden igen. Det var i 2007 jeg kastede mig over hækleriet, så det kan man vist med rette kalde for et evighedsprojekt. Tak Puk fordi du fik mig igang igen :-) Håber at jeg snart finder frem til mit kreative drive igen. Trænger til at være kreativ, måske sommeren byder på noget af den slags?

10 kommentarer:

 1. Åh! Det er flot det tæppe!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette. Jeg er også mere end tilfreds. Vil SÅ gerne have det færdigt snart, men jeg tror ikke jeg har tålmodighed til at hækle på det alene. Jeg skal have andre ting igang også.

   Slet
 2. Feedt tæpper. Jeg har sat mig for at lære at hækle. Har ca 20 nøgle havblik, der burde omsættes til noget smukt. Ang kreatid - sæt simpelthen 10 min af hver dag, ren zen for sjælen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Ulla. Jeg sad for år tilbage med instruksbøger. Jeg har ikke hæklet tidligere. Så det er tæppet der har lært mig det :-)
   Så det er bare om at komme igang. Hvad skal du hækle?

   Slet
 3. Det ser ud til at du er godt på vej, super fine og skarpe billeder og sikken et tæppe, hvor bliver det flot.
  Kender godt det med det kreative, her er jeg nok nød til at kaste mig over en hjertestarter hvis der skal ske noget i den nærmeste fremtid;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at tage billeder synes jeg. Man skal være lidt mere fokuseret når der er med fast brændvidde.

   Min datter er syg, så jeg har fået lavet lidt igår, hvor jeg var hjemme med hende. Måske det også bliver til lidt idag, men nu er hun næsten frisk, så måske det koster lidt mere underholdning fra min side :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder, M-L, glæder mig til at høre mere om dit nyt foto-legetøj. Der er intet galt i langvarige projekter. Mit tæppe i store oldemors firkanter var jeg 4-5 om at hækle. Det var underholdning under lange bil transporter. Dit smukke tæppe skal nok blive færdigt!

  SvarSlet
 5. pretty photo
  where are you going this summer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Kay. We are going to spend our summer in Denmark. We have rented a nice cottage. We are alså going to sweden for some days. My parents have Nice cottage there. Are you going to Denmark?

   Slet
 6. Virkeligt fine billeder og det tæppe er jo et kommende familieklenodie.

  SvarSlet