søndag den 3. februar 2013

weekend hygge

 Jeg har været på messe idag, sammen med Mette. Alt om håndarbejdes messe i Rødovre hallen. Det var ikke fordi der var så meget som jeg bare måtte eje, men alligevel fandt jeg nogle gode ting, som jeg vil glæde mig til at arbejde med. Bogen ovenover er sidste nye fra Lene Holme Samsøe's hånd. Lutter skønne sager. Måske lidt overflødigt, da jeg jo ikke har så små størrelser længere, men jeg tænker at der er basis for gode gaver.
 Håndledsvarmer-kittet købte jeg hos Tante Grøn. Nøj, der var mange gode sager.
 En poncho i pladevat. Den skal strikkes i en fart så jeg kan få glæde af den om lidt når vinteren slipper sit koldeste tag i os. Den strikkes på pind 9, så mon ikke det går tjep. Til min ærgelse har jeg ikke strikkepinde i rette størrelse, så det må lige vente lidt.
 I går fik jeg en sød overraskelse fra Pia. en lille papirs udfordring, mere om det en anden dag.
 Bollerne er bagt efter opskrift fra Marina og er nydt medens jeg drikker en kop kaffe og kigger på min pæne nye thehætte, som jeg var så heldig at finde på udsalg.

7 kommentarer:

 1. Åh, hvor hyggeligt - I to blogger med jeres smukke sans for detaljer, farver, lækkerhed- sammen på messe:)

  SvarSlet
 2. :-) hvor er du sød Miri. Det var hyggeligt kan du tro.

  SvarSlet
 3. Ser ud til I havde en hyggelig tur, Fed poncho du skal ha gang i:O)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg er super glad for at du kunne bruge opskriften.

  Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Når bare selskabet er godt, bliver selv den mindre interessante messe pludselig mere interessant! Jeg nød som altid selskabet. Dejlige billeder!

  SvarSlet
 6. jeg synes faktisk også at der var for lidt til os "unge" på messen.. tænker lidt, at der er nogen, der skal vise vejen, så vi må overveje at nogen af os bloggere får en stand med inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide Christina. Det appellerede helt klart til et andet segment. Spændende hvad næste år vil bringe.

   Slet