søndag den 29. april 2012

påske varer lige til juuuul...

...ja, det gør den jo som bekendt ikke, men jeg elsker påskepynt og har lidt svært ved at gemme det væk så hurtigt efter, at det er kommet frem. Posen her blev lavet samme tid som de øvrige, jeg har bare manglet snor til den. Er på udkig efter noget murersnor i bomuld, som kan bruges. Det har jeg brugt til de andre, men det var noget jeg fik og jeg ved ikke hvor jeg kan finde lignende.

Lige nu går jeg og planlægger hvad der skal sys til pigerne til sommeren. Har bestilt dejligt stof og mønstre, så nu venter jeg bare i spænding og glæder mig til at komme igang. Heldigvis vil de stadig gerne gå i mors hjemme syede tøj, så jeg klør på endnu en sommer.

Liberty stof i skønne farver og mønstre fra Citronille er involveret. Tænker at jeg nok kan gennemskue de franske mønstre. Hvis jeg kan med de japanske så kan jeg vel også med de franske ;-)

15 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. De er altså så smukke dine poser, Marie-Louise. Billederne passer perfekt til hørstoffet.
  Det lyder spændende med Liberty stof og Citronille mønstre. De er gode og nemme til at gå til. Jeg sikker på at du nok skal finde ud dem på trods af det franske. :))

  SvarSlet
 3. Tak Ulla. Jeg er også ret vild med de billeder til hørstoffet. De bliver ikke de sidste jeg laver. Jeg har bestilt de lækreste stoffer og mønstre. Glæder mig til at sy. Der står at det er lette mønstre, så jeg håber at det går ellers kan jeg måske spørge dig, hvis der er nogle af de franske ord jeg ikke forstår? Har googlet nogle og det gik fint. Har nu klippet stoffet til tunikaen Ulla, håber at få syet den i næste weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må hellere end gerne spørge, Marie-Louise - så håber jeg at jeg kan svare. :))
   Hvor fedt at du har klippet tunikaen. Den glæder jeg mig til at se. Min ligger stadig og er klippet ud...jeg har lige en bog der skal fyldes med billeder og tekst, som jeg skal have lavet færdig til min søde nieces konfirmation på søndag. :)) Derefter håber jeg, at jeg kan komme i gang. :))

   Slet
 4. Sådan nogle ting burde du holde hemmelige, især for mig:))
  Der var jo lige et mønster eller 2, jeg godt kunne bruge.
  Nu må vi se hvad tiden siger.
  Må jeg lige prale med at jeg har en af de fine poser og den er heller ikke pakket væk, men hænger og pynter:0)

  SvarSlet
 5. Ja, det er fristende sager det må jeg indrømme, men jeg deler gerne ud af tips og ideer. De gode sager holder jeg ikke for mig selv...hvis jeg altså ved at en deling ikke vil medføre hamstring :-D Skulle jo nødig gå sådan at ens favoritbutikker pludselig var drænet for ting.

  SvarSlet
 6. Ved ikke med murre snor, men posen er super smuk

  SvarSlet
 7. De syprojekter glæder jeg mig se, for jeg savner inspiration til døtrenes sommertøj. Giver du en anmeldelse af de franske mønstre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver gerne en anmeldelse. Jeg har faktisk allerede 2 mønstre som ser ud til at være ok at gå til for en med ihvertfald en smule rutine i at sy (det skal der til hvis man ikke kan sproget så godt, vil jeg mene). I de 2 mønstre jeg har er der også et par fine illustrationer, som gør det noget nemmere. Skal nok fortælle når de er færdig afprøvet :-)

   Slet
 8. Du skal nok få et stykke snor af mig. Ja, min påskepose ligger lige her ved siden af mig og pynter stadig. Faktisk tror jeg slet ikke, at den bliver gemt væk. Den hygger sig med mig på loftet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at du kan lide posen Mette :-)

   Slet
 9. Jeg er simpelthen så vild med dine fine påskeposer og kan godt forstå at du næsten ikke nænner at gemme dem væk, det ville jeg heller ikke kunne og kan man ikke godt sige at det nærmest er en slags forårspose?

  Hav en dejlig lysegrøn 1 maj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Marina :-) Jo, man kan da bare kalde dem for forårsposer.
   Håber at du har haft en dejlig dag, min har været skøn. Hånd i hånd med min store datter gennem København. Skønt.

   Slet
 10. Hej marie louise..
  Du har vundet en give away inde hos mig.. Jeg har lige kigget rundt på bloggen her, der er så mange fine sager.. :) Jeg har lagt en kommentar ved de japanske bøger, kunne godt være interesseret.. :)

  KH Rakel.

  SvarSlet