fredag den 23. marts 2012

Teaser...

Åh, hvor har jeg bare haft en dejlig dag.
Jeg har en del ferie tilgode, som skal afholdes inden maj, så dagen idag er holdt hjemme. På forhånd havde jeg besluttet mig for at bruge tiden ved symaskinen. Så derfor gik jeg igang så snart børnene var fulgt i skole og da de kom hjem igen sad jeg dér stadig og havde end ikke haft tid til at få frokost. Det er hvad jeg kalder en fridag :-D


Bunkerne af stof blev hevet frem, så jeg kunne arbejde med de forskellige idéer jeg havde.

Her får i en lille teaser. Resultatet af dagens arbejde, skal bruges til de to som havde lyst og overskud til at melde sig til min leg. Da jeg meldte mig hos V havde jeg en hel klar idé om hvad mit bidrag skulle være. Starten ser i her neden under :-) Jeg er meget spændt på om det er noget for jer Pia og Mette :-)

8 kommentarer:

 1. Det ser meget hyggeligt ud, er vild med de "gamle" kort.
  Ved ikke om de er gamle, men de ser sådan ud.
  Glæder mig:0)
  God weekend, nu går turen i sommerhuset.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Det er ikke kort Pia, men illustrationerne har da været brugt til kort engang. Mere siger jeg ikke endnu...som sagt en teaser -he-he.

   Slet
 2. Der er ikke noget så dejligt som en fridag ved symaskinen. Dine projekter ser spændende ud, gad vide hvad det er :)

  SvarSlet
 3. Den leg er gået min næse fordi, kan man nå det inu ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan helt sikkert stadig nå at være med Violykke. Jeg har ikke helt besluttet hvornår jeg lukker for tilmelding. Jeg vil gerne have at du lægger en besked under indlægget, bare for god orden skyld :-)

   Slet
 4. Åh, hvor ser det dejligt ud! Hvor er jeg glad for, at det blev en fridag af den allerbedste slags. Det har du fortjent!

  SvarSlet
 5. Hei Marie-Louise! Ville bare sende deg en liten hilsen fra Panama. ... og si at hver gang du lager et innlegg, iler jeg over for å se hva slags deiligheter du lager for tiden. Nydelig å se gode, 'danske' vårfarger. Hører dere har fine dager for tiden. 'Knus', Una (snart på vei til Norge igjen)

  SvarSlet
 6. Tak Una. Det er vel nok søde ord, som du giver mig med på vejen. Er glad for at du godt kan lide at følge min lille blog.
  :-)
  God weekend og påske fra
  Marie-Louise

  SvarSlet