søndag den 4. marts 2012

Daffodil 1

 Nu nærmer jeg mig målstregen. Er virkelig tæt på. Åh, det er skønt. Har sat mig for at jeg absolut ikke måtte starte nyt projekt op før Daffodil her er færdig. Det kan da ikke vare længe vel?
Siden igår har jeg strikket i takt til tanker om nye strik-projekter. Har altid været ret vild med Helga Isagers designs, men synes helt ærligt at opskrifterne er lidt komplicerede at forstå. Nu har jeg dog sat mig for at det er noget jeg skal komme ud over. Jeg synes nemlig hun rammer lige i mit hjerte hvad angår lækkert strik.

Næste lørdag går turen til Mette, som jeg har fået med på min mission...eller også er det hende som har fået mig med på den. Så er spørgsmålet bare where to start. Der er så mange fede designs at vælge imellem. Robin er skøn, Swallow er så fin og så er der Daffodil (ikke den som jeg skriver om længere oppe), som jeg længe har sukket over og som jeg faktisk for år tilbage fik et strikkekit til, af min søde mand. Det kunne være oplagt at strikke Dafoodil, men jeg har mere lyst til at starte med en af de to andre. Strikker du Amimono-strik?

Slut for nu, håber på snart at vende tilbage igen her på bloggen, men tør ikke rigtig at love noget.
Tak til dig, Christine for lige at ruske lidt op i mig...det er altid rart med beskeder/ kommentarer her på bloggen. Jeg bliver så glad for alle beskeder og skal nok prøve at være flinkere til at svare på dem.

8 kommentarer:

 1. Glæder mig så meget til på lørdag!! Se du bare at blive færdig så vi kan komme i gang. Sagde jeg virkelig det....?! Jeg har jo en halvfærdig Rowan tunika på pindene. Satser på strik, incl. tv, i den kommende uge.

  SvarSlet
 2. Kender det godt, det med at bloggen ikke får tid, men min tid ligger hos fam. og symaskine, derefter kan jeg kaste mig over bloggen.
  De ser godt nok dejlige ud, alle dine strikprojekter.
  God strikkeweekend;0)

  SvarSlet
 3. Daffodil er snart færdig, så nyd turen og udvalget af dit nye projekt. Uha det bliver et svært valg, om ikke andet kan du trække lod og så starte fra en ende af :-)

  Jeg må tilstå, at Amimono er smidt i skammekrogen efter lidt for mange strikkesudokuer.

  SvarSlet
 4. Ulla, jeg har besluttet at give Amimono designs et nyt forsøg, har ellers haft det lige som dig, men nu rotter Mette og jeg os sammen i håb om at vi i fællesskab får knækket koden :-)

  SvarSlet
 5. Pia, som du sikkert kan se er det heller ikke bloggen jeg prioriterer først ;-)

  SvarSlet
 6. Mette, det bliver SÅ hyggeligt...som altid :-)

  SvarSlet
 7. hei : )

  du kan sende din adresse til meg på denne mail:
  duftenaverteblomster@yahoo.com

  jeg falt pladask for den vesten som er på bildet på katalogen! men fy den ser veldig komplisert ut...

  vibeke

  SvarSlet
 8. Nøj, hvor blir den flot. God kamp, strikkechamp! Skønt at se jer idag. Knus K

  SvarSlet