søndag den 18. marts 2012

Overrasket

Jeg må indrømme at jeg er lidt overrasket over at ingen har lyst til at være med i min lille leg. At dømme efter status er det ikke fordi I ikke har set det. Over 150 har været inde og kigge efter jeg smed mit indlæg på bloggen.

Måske skulle jeg ikke være så overrasket for det er det generelle billede her på bloggen. Der er masser som følger med, men ingen/ eller få som kommenterer. Jeg kan lige som jer andre godt lide at have en dialog på bloggen. Jeg kan godt lide at få beskeder, som jeg så kan svare på, på den ene eller anden måde. Så hvis det fortsætter på den måde, vil jeg overveje om jeg skal lægge bloggen på hylden.

Jeg har overvejet om det er "bekræft at du ikke er en robot" der er årsagen, så nu er den fjernet.

Nu til noget helt andet.
Jeg har fundet ud af, hvad jeg skal strikke når Daffodil 1 er færdig. Vinderen er Swallow

Garnet er såmænd allerede købt. Glæder mig til at give mig i kast med projektet, men skal altså først lige strikke Daffodil 1 færdig først....


Farven på billedet kommer slet ikke til sin ret, men måske når jeg kommer i gang med trøjen kan jeg få taget et bedre billede. Farven er ikke grå, den er mere grå,blå,lilla,grøn nistret. Klart beskrevet ikke?

God søndag

12 kommentarer:

 1. Ja, det er ærgerligt, at mange ikke vælger at lægge bare en lille bitte kommentar, når de besøger ens blog. I det her tilfælde forstår jeg det endnu mindre!

  SvarSlet
 2. Ja,for mig er det også lidt af en gåde Mette. Jeg forstår simplethen ikke hvorfor. Er her for kedeligt? Er det uinteressant det jeg skriver om? Det tænker jeg at det ikke kan være siden folk bliver ved med at følge med her. Skriver jeg for sjældent?

  Endnu engang kan jeg se at der er mange som kigger på mit indlæg og alligevel vil de ikke kommentere på mit indlæg. Mystisk.

  SvarSlet
 3. Det er bestemt ikke kedelig her hos dig :-)
  Jeg kan se den samme tendens hos mig - og jeg tror såmænd bare at det er "blogland-overload". Dengang vi startede var der ikke så mange, der bloggede og der var større "kommentar-loyalitet" - at man sørgede for at komme rundt og lægge kommentarer hos dem, man fulgte. I dag er der en million-milliard blogs og en del bloggere har mere travlt med at profilere sig selv end at kommentere hos andre.....og vi andre er måske nok efterhånden lidt overvældede over hvor mange blogs der er at følge med i.
  Mht din craft it forward, så har jeg deltaget i den slags et par gange og orker ikke rigtigt længere. En gave fra dig ville være fantastisk, men bare tanken om at skulle lave 5 giver mig sved på panden....
  Til gengæld bliver din Swallow fantatisk i de fine, lyse farver :-)

  SvarSlet
 4. Pyyyha - nu føler jeg mig "tvunget" til at kommentere... ;-)
  Jeg tror - ligesom Britt - at det skyldes overload. Hos mig hænger antal kig og antal kommentarer heller ikke sammen. Var frustreret over det længe - men bestemte mig så for at være glad for, at min blog trods alt blev set.
  Mht. din lille leg... jeg deltog i pakkekalender i december - og det var lidt grænseoverskridende (du ved: Kan jeg nu lave noget, som andre kan blive glade for? Skide Jante!). Jeg LOVER, at jeg gentænker! Jeg synes faktisk, at det lyder ret sjovt! Og tidsfristen er jo heller ikke så stram...
  Knus og god søndag aften herfra :-)

  SvarSlet
 5. Hej Marie-Louise. Jeg har aldrig kommenteret hos dig før, men jeg synes bestemt jeg er "nødt til" at gøre det nu. Her er ikke kedeligt, tværtimod laver du nogle rigtig smukke ting, og jeg synes rigtig godt om de farver du vælger. Jeg tror ligesom Britt og Kirsten, at det skorter på kommentarer fordi mange følger med rigtig mange steder. Jeg har ikke nogen blog selv (og det er også derfor jeg ikke kan melde mig til den ellers søde craft-ot-forward:-(), og derfor føler jeg måske lidt at jeg er på sidelinjen i forhold til kommentarer. Det er i grunden noget pjat....
  Mange venlige hilsner fra Inge

  SvarSlet
 6. Tak Britt, Kirsten og Inge (Inge, din kommentar kan jeg kun se på en email??) Hvis det er ved at være passé med kommentarer på bloggene, så vil det for mig også være et overstået kapitel at blogge. Det er blandt andet kommentarerne som er med til at gøre det sjovt. Ellers kunne jeg lige så godt lave en privat blog for mig selv. Ok. Jeg kan nu også meget godt lide at se mine ting på bloggen og se at jeg rent faktisk får lavet noget, men jeg synes det er sjovt at få nogle tilbagemeldinger på det jeg skriver og viser billeder af. Dejligt at I godt kan lide at læse med her. Jeg kan da også gribe i egen barm og srive flere kommentarer, men jeg har i lang tid været ret aktiv. Jeg kan jo bare ikke vide hevm der kommer forbi mig, når jeg ikke får nogen/ eller få kommentarer (pt. er der 170 som har kigget med idag!!) Det er ikke ment som et surt opstød, men en undren og en lille ærgelse ;-)

  SvarSlet
 7. Hej søde. Æv, ja, havde det på samme måde med min blog. Det er også en af grundene til at den har ligget urørt længe. Det er surt at føle at man selv er relativ flink til at kommentere, men sjældent får kommentarer selv. Du har en skøn blog og laver fantastiske ting! Jeg vil skynde mig bagefter at læse om den lille leg. Skulle vi prøve at få arrangeret den sydag med de dejlige dame? Stort knus K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det skal vi da :-) Jeg kigger i kalenderen og ringer til dig en af dagene ikke?
   Knus
   M

   Slet
 8. den er nydelig
  og
  i mine øyne så kan en aldri få for mange cardigans : )

  så synd at du ikke har fått nok til din craft it forward, håper det melder seg flere de neste dager.
  jeg vet at det er en "trend" i bloggverden nå at det er få kommentarer men høyt besøk.
  kjedelig...

  v

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak v. Jeg håber også at min egen version bliver lige så fin.

   Nu har jeg fået første tilmelding til craft it forward, det er da en start :-)

   Slet
 9. Tja jeg er ihvertfald ikke den rigtige at spørger for jeg har nok bloglands dårligste sammenhæng mellem antallet af besøgende og kommentarer. Mange dage har jeg op mod 2000 sidevisninger men kun ganske få kommentarer. Jeg tænker tit på hvad det er jeg gør forkert, men jeg tror faktisk at forklaringen om blog-overload er meget god. Jeg har dog aldrig haft sådan en blog med mange kommentarer heller ikke da jeg startede så noget gør jeg galt. Til gengæld får jeg mange mails og det gør mig altid glad....

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. 2000 sidevisninger. Wow. Det er 10 gange så mange som jeg har. Det er godt nok vildt. Jeg har nu ikke noget større ønske om at have mange igennem her, jeg vil faktisk hellere have aktive med-bloggere/ læsere, som har lyst til at give sig til kende og have en lille dialog med mig. Det synes jeg nemlig er ret hyggeligt :-)

   Slet