lørdag den 31. december 2011

Sidste

Sidder her i min lune lejlighed og nyder solstrålernes varme og lys. Jeg kan mærke at det er lige hvad jeg har brug for. Savner sådan lyset, når vintermørket får overtaget. Idag den sidste dag i 2011 nydes i fulde drag. Vi slapper af, børnene spiller spil, manden sidder ved computeren og jeg strikker og lader mig opsluge af Harry Potter universet. Lige om lidt er jeg færdig, helt færdig med alle Harry Potter bøgerne og jeg må sige at jeg er helt solgt. Hold op hvor er de gode. Havde ikke troet at jeg i den grad ville falde for dem...det er jo magi!! De bliver bedre og bedre.


Jeg har ikke alverdens nytårsfortsætter. I stedet har jeg nogle ting jeg gerne vil i 2012. Jeg vil gerne strikke noget mere, jeg vil gerne sy noget mere, jeg vil gerne hækle noget mere og ved I hvad? Det er der vist ikke så meget nyt i, men i det kommende år vil jeg forsøge at gøre noget mere ved det :-)
Jeg har taget fat på Hamamelis sjalet igen og til at hjælpe mig på vej bruger jeg masking tape til at holde øjnene fokuseret på, dér hvor jeg er nået til. Det er virkelig en smart opdagelse for mig. Livet med hulmønstre er blevet så meget lettere for mig. Nu kører det derudaf.
Det næste der skal ske er at jeg skal have strikket Daffodil færdig. Jeg er så tæt på. Mangler det sidste af nummer to ærme og så skal det første lige ændres på, da det er blevet en tand for stramt.

Denne cardigan er den næste jeg gerne vil strikke...når jeg altså har strikket de andre to ting færdig.

Nytårsaften 2011 skal bruges hjemme i familiens skød, bare os fire. Efter børnenes ønske, lige som sidste år og det bliver bare så hyggeligt. Håber I får en dejlig aften og I ønskes rigtig godt nytår.

4 kommentarer:

 1. godt nytår til dig og din familie :)

  SvarSlet
 2. jeg må sige at dine fortsæt lyder meget som mine.
  Dog sætter jeg symaskinen på
  1.pladsen:0)
  Godt nytår og tak for i bloggår.

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår, søde Marie-Louise. Glæder mig til kreative stunder i 2012.

  SvarSlet
 4. Godt Nytår. God fornøjelse med projekterne i 2012, de ser fine ud.

  SvarSlet