mandag den 11. januar 2010

strikkeriet


Her er så resultatet af det strikketøj, jeg begyndte på for snart tre år siden. Så lang tid burde det ikke tage at strikke et par strømper. Jeg gik i stå på anden strømpe lige efter indtagningerne til hælen var begyndt og det alene, fordi jeg ikke kunne huske hvor jeg var kommet til. Længere er den ikke. I sidste uge besluttede jeg mig til at få gjort noget ved det. Jeg pillede op til jeg igen kunne følge med og på 2 dage fik jeg strikket strømpen færdig!!!! Sådan. Hvor plat er det lige? Nu har jeg fået lidt feng sui-ro i mit indre og måske tager jeg det til efterretning en anden gang, når jeg går i stå med et kreativt projekt. Siger jeg og kommer straks i tanke om et patchworktæppe, som ligger og venter på mig. Jeg kan ikke finde ud af at gøre det firkantet og det driller mig en del. Ihhh.

Mønsteret på strømperne er fra Nancy Bush'es bog "Knitting Vintage Socks" og hedder "Fancy silk socks" og jeg skal love for at det blev lidt fancy't.

Nummer to færdige projekt er denne fine vest Anemone, som var et skønt skønt stykke strikketøj, som jeg kun kan anbefale at strikke. Det var lutter nydelse at strikke og jeg kunne sågar finde på at strikke endnu én til min anden datter. Garnet er supersoft
og det var også ren fornøjelse at strikke i og til min store glæde kan det gå i vaskemaskinen og bliver blødt og lækkert efter vask. Det kan vi li'. Knapperne er hjemmegjorte - liberty-stof og knapper til at betrække.

Så hvad skal der nu strikkes? Jo dér er planer om et par knælange strømper ala dem Mette strikker og Helle har strikket.


Derudover er der købt garn og opskrift til en Elvira. Jeg glæder mig til at prøve at strikke i garnet, som virker rigtig lækkert.
Så er der alle de andre projekter, men dem taler vi ikke så højt om lige nu.

7 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage knittywoman (var det ikke dit tidligere blognavn?) Du var mit første bekendtskab med blogverden..sjovt atstøde ind i dig igen:-) Glæder mig til at følge med på ny. Burde sende dig en tak, fordi du åbnede en hel ny verden af inspiration for mig; og en lille klage måske, for sikke en tidsrøver!!! Men mest tak, hi hi.

  SvarSlet
 2. Skønne sager, Marie-Louise. Der er vist ingen vej udenom - jeg må i gang med vesten!

  SvarSlet
 3. Tak Ulla og selvtak. Kan godt selv huske de første blogs jeg opdagede og hvilken verden som åbnede sig for mig. Jep, det er en rigtig tidsrøver, men en af de gode;-)e gode;-)

  SvarSlet
 4. Nææææ, Marie-Louise - velkommen tilbage som aktiv i blogland! Glæder mig til at følge dig igen - fine strikkede sager du starter med!
  :-) Britt

  SvarSlet
 5. Du er tilbake! Så artig :O) Kjempefine ting du har laget.

  SvarSlet
 6. Så kjekt at du er tilbake :)
  Klem frå LINDA

  SvarSlet