torsdag den 14. januar 2010

Dukke/barn

Sidste år blev jeg vældig betaget af at sy små søde patchworkposer og gjorde det i et væk. Så gik der sport i den og jeg tænkte at jeg ville sy en hel masse, så jeg skar for og syede et ordentlig bundt firkanter med 16 små firkanter i. Da de så var færdige fik jeg lyst til at bruge dem til noget andet og det kom der bl.a. dette fine dukketæppe ud af. Grunden til at det skulle være et dukketæppe var at jeg ikke før har lavet tæpper eller har quiltet eller syet kanter på. Så et lille tæppe var en god start synes jeg.

Nu har jeg fået blod på tanden og vil kaste mig ud i at sy et babytæppe af de resterende lapper. Hvem véd, måske kommer der snart en lille babypige til familien. Min bror har ihvertfald lige fortalt os, at han og hans kone venter sig nummer 4 barn. Så der blev jeg lige lidt inspireret. Hvis det bliver en dreng har jeg bare en anledning til at sy noget andet. Hvor er jeg heldig :-)

17 kommentarer:

 1. det er vældig smukt! Jeg ville ønske jeg kunne få syet mine tæpper færdige også. Jeg har så mange lapper, der bare ligger og venter på, at jeg tager mig sammen. SUK!

  Tillykke med fastertitlen for 4. gang:)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Lis :-)Kender godt det med de ventende projekter. Dem har jeg også nogle stykker af. Nu prøver jeg at få nogle af dem afrundet.

  SvarSlet
 3. I'm so sorry to post in English - I've used Google Translate to read your lovely blog after coming over from Erleperle.

  What beautiful things you make - welcome back to blogging.

  Best wishes
  Florence

  SvarSlet
 4. Florence it's ok that you post in english. No problem at all. Thanks for the nice words:-)

  SvarSlet
 5. Åh, så fint og piget det er !

  SvarSlet
 6. Och snart blir det ju en liten docka som får sova under dina fina lapptäcken...

  SvarSlet
 7. Så fint !
  Og dejlig med nye liv :-)

  SvarSlet
 8. Fint tæppe og velkommen tilbage i blogland

  SvarSlet
 9. Nydelig dukke-teppe. Du er en mester i å kombinere farger og møsntrede stoffer.

  SvarSlet
 10. Sikken et dejligt, dejligt tæppe. Jeg ville elske at have sådan et til lillepigens dukker, men jeg tror din sans for farver er meget bedere end min. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 11. Har lige fundet din blog via erleperle, nogle fine ting du har lavet.

  SvarSlet
 12. Kjempesøt liten dukkequilt.

  Hilsen Sol

  SvarSlet
 13. Denne var bare helt herlig. Overkommelig med sengetepper i denne størrelsen.

  SvarSlet
 14. Hvor er det smukt! Jeg er så spændt på at kaste mig ud i et legetæppe til mine tvillinge drenge som ankommer til sommer, men jeg tær næsten ikke, for ærlig talt, så ved jeg ikke rigtig hvor jeg skal begynde??

  Kan du anbefale nogle gode bøger?
  /sarah

  SvarSlet
 15. Super fint dukke tæppe, hvor meget måler firkanterne ?
  jeg har klippet alle mine rester til firkanter, nogle i 6x6 cm, måske jeg vil tyvstjæle din ide med et dukke tæppe ;) det er i hvert fald virkelig fint, og lækker detalje med det håndquiltet, jeg har i hvert fald tonsvis af broderi snor liggende så en mulighed for også at få brugt det :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 16. Tak Sara. Jeg tror måske at lapperne er 5x5 cm. De er ihvertfald små. Dejligt at du føler dig inspireret. Tæppet er gemt væk nu, da mine døtre er blevet 10 år og ikke rigtig leger med dukker mere.
  Har faktisk syet en masse lapper sammen til et større tæppe også, de mangler bare at blive syet helt sammen. Har 4 lange baner ;-)

  SvarSlet
 17. Ja det er den slags projekter der har det med at snige sig neders i bunken af kreative projekter, jeg har i hvert fald et enkelt dukke tæppe i gang, godt inspireret af dit :)

  SvarSlet