lørdag den 26. juli 2014

Tryk på op til ferien

 Lige før min sommerferie startede var jeg på det mest fantastiske sommerkursus i broderi og tryk på Emilielunden på Møn. Underviserne var ingen andre end Mette og Karen Marie hvis kreative syslerjeg længe har beundret. Så I kan nok regne ud, at jeg var meget glad for at deltage på et kursus med begge.
Stemningen under tryk-delen var hektiskt skøn, mens broderi-delen rummede dejlig fordybelse og ro. Fantastisk kombination. Jeg er selv mere end tilfreds med mit udbytte af kurset og kan på det varmeste anbefale jer at melde jer, næste gang muligheden gentager sig.

Mine børn fik lækre toppe med unikke tryk og de er lykkelige for dem. Der er nye yndlingstoppe, som allerede er brugt meget.
Jeg var helt overvældet da jeg opdagede hvor meget jeg havde fået lavet da kurset var omme. Der er basis for mange gode timers brodering.

Jeg har kastet mig ud i at brodere på min natsværmer som er trykt på en lækker jersey, som jeg planlægger at sy til en t-shirt.


Jeg har blandt andet brugt garn fra G-uld.dk og DMC (farverne er ikke fanget så godt på uldet, som er tæske lækkert)

Elsker min organiser fra Karen Maries shop.
Tak Karen Marie og Mette for nogle skønne dage og da også tak til med kursisterne, som også var en farverig skare af kreative sjæle. Dagene bragte mig minder om min tid på Testrup højskole for 20 år siden.


10 kommentarer:

 1. Åh... jeg havde også virkelig en god oplevelse med det kursus! Jeg har stadig SÅ mange tryk liggende, der ligger og venter på at blive pyntet med lidt broderi. Din natsværmer bliver skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid. Er også helt stolt af den. Dejligt at have flere ting man kan kaste sig over, så man ikke skal gå og sparre på det.

   Slet
 2. Tak for de pæne ord om vores kursus. Det er SÅ dejligt at høre at du er blevet inspireret og fyldt op med kreative indtryk og energi :-) og hvor blir den natsværmer misundelsesværdig, den er SÅ smuk altså!! Jeg har stadig et billede på nethinden af et af de felter du lavede på billen med g-uld rosa med små gule tvær sting, noget af det smukkeste jeg har set længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) jeg tror at det var lige omvendt, garnet var grøngult med små rosa tværsting, men tak for roserne, det gør mig glad. Er ret stolt af natsværmeren.
   Ordene om kurset er fuldt fortjent Mette. Iøvrigt er din bog på vej til dig. Håber at du har den imorgen.

   Slet
 3. Hvor er det nogle flotte tryk, du har fået lavet på kurset. Man får jo lyst til at komme af sted med det samme! :-D Herligt med ny inspiration og herligt at få lært noget nyt. Måske kan man "gå" til tryk en gang imellem? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Jeg kan kun anbefale dig at komme afsted næste gang. Gad godt at kunne gå til det, men helst med Mettes skønne motiver.

   Slet
 4. Hvor er de fine, dine ting, jeg vil afsted igen;0)
  Jeg er helt vild med billen med blomster og sikken en god ide med t-shirten, den bliver så fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke sød Pia? Vi er alle tre ret glade for vores bille top. Jeg vil også prøve igen :-)

   Slet
 5. Ja, man får helt lyst til et kursus! Hvor har du lavet dejlige sager, Marie-Louise, men det overrasker jo ikke med din pertenlige broderihånd:-)

  SvarSlet
 6. Tak Mette, hvor er du sød 💕

  SvarSlet