onsdag den 13. november 2013

Lag på lag

 Jeg har været på kursus. Et helt fantastisk et af slagsen. Det var Christine og Pernille som stod for arrangementet og jeg kan kun anbefale jer at prøve deres skønne kursus i collagerier.
 Der blev stillet to opgaver undervejs i de 6 timers workshop og det var rigtig sjovt at prøve kræfter med de metoder som vi var introduceret til.
 Undskyld det grumsede billede, men i min optagethed glemte jeg alt om at tage billeder og fik kun taget ganske få og det på et tidspunkt hvor det var blevet halvmørkt.
Forleden tænkte jeg at jeg skulle lege lidt med metoderne på egen hånd. Er ganske godt tilfreds med resultatet, selvom der er et godt stykke vej endnu før det er lige i skabet.

Jeg har længe været vild med de fine collager som Christine laver og har da også hendes virkelig fine og inspirerende bog, som hun har skrevet sammen med Elsebeth Gynther, så det var lidt af en drøm at komme med på workshoppen ;-)

For mig, er leg med papir en mulighed for at være kreativ uden at skulle have det helt store menageri frem (selvom det sagtens kan blive til et stort projekt også). 

8 kommentarer:

 1. Dejligt at tage på kursus i noget man holder af og komme hjem med ny inspiration og nye teknikker !
  Tak for a t dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig Miri. Jeg ville ønske at jeg kunne gøre det oftere.

   Slet
 2. Så flink du er! Det ser kjempegøy ut!

  SvarSlet
 3. Sikken du kan og hvor er de blevet fine.
  De er nu rigtige gode de 2 skønne damer, man burde komme der lidt mere og blive inspireret ( hvis det jo ikke lige var for pengenes skyld;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg gad også gentage succesen, men det koster jo altsammen. Ikke at jeg synes det er for dyrt, men jeg har desværre ikke penge til at deltage i alle de kurser jeg getne ville.

   Slet
 4. Sikke nogen fine collager. Det er bare så fedt at komme på kurser i det, som man elsker at rode med selv; at få inspiration og få øjnene åbnet for nyt. :-)
  Hvis jeg havde pengene til det, rendte jeg også af sted i tide og utide. ;-)

  SvarSlet