lørdag den 26. oktober 2013

Efterår

 Nøj hvor tiden flyver afsted. Jeg synes knap nok jeg er stået op mandag morgen før jeg er hjemme igen fra arbejde fredag eftermiddag. Det er da meget dejligt, så er det jo hurtigt weekend, kunne man tænke, men jeg synes næsten det går for stærkt. Det gælder om at holde tungen lige i munden, så derfor har vi nu købt en kæmpe kalender, som hænger i vores køkken og som gerne skulle hjælpe os med at navigere i hverdagen. Jeg synes den er både praktisk og flot. Win-win.
 I dag har jeg været på en lille løbetur med ungerne og på vejen fandt vi de smukke blade som nu pryder foran min fine lanterne.
 Der er hæklet pulsvarmere, som allerede er taget godt i brug. De er gode nu hvor cykelturene om morgenen er blevet lidt koldere.

 Jeg elsker de fine novemberkaktussers pink og grønne farver.
Nu er jeg så småt begyndt på lidt juleforberedelser. Jeg broderer på en lille fin julekalender. Tror ikke den bliver færdig i år, men det er nu hyggeligt at sidde med.

13 kommentarer:

 1. Hvor hyggelige efterårsbilleder fra dit liv :)

  SvarSlet
 2. Kan kun give dig ret, tiden flyver af sted.
  Hvor ser det fint ud, dit lille broderi og skønne farver på de fine efterårs blade.
  God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige før det går for stærkt Pia.
   De blade var så smukke igår. Til morgen var de helt krøllet sammen, så det var en kort, men dejlig fornøjelse.

   Slet
 3. Kender alt for godt det med at tiden flyver... Og der skal nok mere til en en kalender, for at holde igen på tiden.... Desværre.
  Dejligt at du trods alt også får hygget med krea sysler
  <3 Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kalenderen kan hjælpe med at give et bedre overblik, men du har da ret i at tiden ikk går mindre stærkt af den grund :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder, Marie-Louise. Det går fremad med broderiet:-)

  SvarSlet
 5. Tak Mette. Det går lidt langsomt med det broderi, man kan jo kun en ting af gangen, hvilket nogle gange er lidt ærgeligt. ;-)

  SvarSlet
 6. Julebroderiet ser majet spændende ud, her er jeg også igang med et projekt med deadline næste jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt af et projekt du er igang med:-)

   Slet
 7. Dejlige efterårsbilleder. Jeg synes også, at tiden flyver af sted. Dit broderi ser rigtig spændende ud. :-) Og jeg elsker altså den kalender. Bliver vist nødt til at tjekke den ud... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for den kalender, eneste minus var at den var temmelig svær at sætte op. Gisp, det var. En prøvelse for ægteskabet, heldigvis bestod vi :-)

   Slet
 8. looks so cozy.
  I'm in love in your blue flower pots..so pretty.
  I'm sure you will make some wonderful christmas gifts.

  SvarSlet