tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår

Kære alle. Håber at I kom rigtig godt ind i det nye år. Det gjorde jeg. Havde en skøn hyggelig aften med min lille familie. Børnene ønskede igen i år at vi bare skulle være os selv og det var helt ok med os.
I går eftermiddag lavede jeg en fin guirlande som skulle pynte på vores nytårs-bord. Jeg fik samlet de fleste af mine tapes og kastede mig ud i dette nemme projekt. Inspirationen kom endnu engang fra Pinterest.

2012 har været et udmærket år, ikke noget vildt år, men udmærket. 2013 bliver året hvor jeg går ind i de voksnes rækker og fylder meget rundt i maj. Mærkeligt at tænke på. At jeg fylder 40 år. Der er heldigvis lige nogle måneder endnu at vænne mig til tanken :-)

Jeg har ikke rigtig de store nytårsfortsætter for næste år. Tror ikke rigtig på den slags. Hvis jeg skal nævne noget jeg ønsker mig for 2013, så er det som sædvanligt, at få mere tid til at være kreativ...eller rettere at jeg får taget mig mere tid til at være kreativ. For jeg tror nogen gange at jeg bare får brugt tiden forkert istedet for at bruge den til det jeg gerne vil. Der er mange tidsrøvere i min hverdag.

Har I nogle fortsætter eller ønsker?

Glæder mig til mange gode kreative stunder sammen med jer, online eller IRL.

17 kommentarer:

 1. Sikken en fin guirlande, ser ud til I havde en hyggelig aften, det havde vi også et par venner og børn på besøg og en masse god mad og spil, så var den hjemme:0)
  Det der med at blive 40 år er ikke det store problem, det er jo bare et tal og vi skal alle forbi og jeg lover dig man har det helt fint bagefter.
  Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at være kreativ, du siger bare til når du har tid.
  Godt nytår:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, så slemt synes jeg heller ikke det er. Synes bare tiden går ret hurtigt. Synes lige at jeg er blevet 30!

   Slet
  2. Vi skal helt sikkert være kreative i det nye år. Jeg skal lige tilbage på job og danne mig et overblik over de næste par uger. Så hører du nærmere mht. Nogle datoer.

   Slet
 2. Godt nytår, Marie-Louise. Det lyder som om I havde en hyggelig nytårsaften, og den fine guirlande kan vel også blive hængende her i det nye år. Jeg har ingen nytårsforsætter, men jeg vil fortsat afsætte en masse tid til kreative sysler, for den er mens jeg syr, strikker, broderer eller er i gang med andre kreative sysler at jeg lader op.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Gitte. Det er det som lader batterierne op :-)

   Slet
 3. Godt nytår! Det med tid til krea i hverdagen, jeg tror bare man er nødt til at sætte det i kalenderen og så se bort fra rod og opvask ;-) Jeg prøver, meeeen der er stadig mange tidsrøvere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Deja vue Ulla, jeg tror vi havde samme snak sidste år ;-)

   Slet
 4. Fin guirlande - også brugbar resten af året : )
  Tidsrøvere? Jo tak! Man kan sidde og læse blogs i timevis og blive fyldt med inspiration, det er nærmest en slags dobbelt tidsrøver...tiden går og man har overhovedet ikke tid til at nå alt det man bliver inspireret til!
  Jeg ønsker virkelig også at prioritere min tid bedre!
  Rigtig GODT NYTÅR til dig fra mig ; ) Vi blogges ved!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er blandt andet det jeg mener Jette. Måske jeg også skal have skærmfri dage ligesom mine børn ;-)
   Glæder mig til at blogges ved ;-)

   Slet
 5. Godt nytår til dig også!
  Herlig guirlande du der har lavet :-)
  Jeg har det på samme måde med nytårsfortsætter - det handler mere om at bruge nytåret til at tænke over om man er hvor man gerne vil og så justere lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Britt. Det ville også være en skam at tro meget på nytårsfortsætter, når man i sit virke arbejder med livsstils-ændringer fremfor kortsigtede ændringer.
   ;-)

   Slet
 6. Skøn guirlande, Marie-Louise. Ingen fortsætter herfra, men ønsker om realistiske mål og en klar prioritering om egen tid - og kærestetid - i kalenderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,Mette sådan må det være. Prioritering.
   :-)

   Slet
 7. Hvor er den fin gurilanden, det glæder jeg mig til at se rigtigt, og måske også blive inspireret af... tror måske godt at jeg kan lokke A til at vi skal have sådan en hængende over vores dør ;) Glæder mig til mange gode stunder med familien i 2013 - blandet andet til at fejre min søs med maner i maj ;)

  SvarSlet
 8. Godt nytår :)
  Og jeg vil bare sige, at jeg synes det var hårdt og frygtelig at blive 40! jeg kunne slet ikke holde det ud ! Men det gjorde slet ikke ondt :)

  SvarSlet
 9. so pretty
  your home looks wonderful

  SvarSlet