lørdag den 29. december 2012

Liv og glade dage

Rigtig glædelig bagjul til jer alle. Vi havde en dejlig jul med hele familien og nu er vi så her 5 dage efter og jeg er helt forundret over at julen allerede er slut.
 Før jul fik jeg ekviperet mig med div. lækkerier og vandt sørme også et fint armbånd hos Christine, som jeg synes laver de mest fantastiske ting.

De små poser har jeg købt fordi jeg gerne vil lave en lille bog, som jeg har set en DIY hos Bloesem kids, hvor jeg iøvrigt også har lånt billedet nedenunder.

Jeg har kastet mig over et lille hygge strikketøj. "Lille gåsungen" fra Rare rusk, som iøvrigt er en blog jeg varmt kan anbefale, hvis man er glad for klassisk strik til børn.

"Liv og glade dage" rummer alt det jeg har været så glad for hos Bolig Liv. Skønne skønne billeder og lækre opskrifter, som vækker minder.

Beklager billedkvaliteten, mit nikon kamera driller mig, så jeg må nøjes med at bruge det kamera som er i min telefon.

4 kommentarer:

 1. Fine pink ting du har der, har lige fået en ide med den pink snor jeg fik af dig, kan bare ikke finde mit stof;))
  Jeg er vild med Christine lille papirs verden hun er så god til at sætte ting sammen.
  Jeg kender godt den fornemmelse af julen der forsvandt, man kom lige godt i gang og nu er det slut og der er mange krea ting jeg ikke fik lavet,
  men så er der ideer til næste jul.
  Jeg håber du får et fantastisk nytår og tak for hyggelige krea timer og en skøn blog med god inspiration.
  Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende Pia. Håber du finder stoffet, så jeg kan se hvad du har fundet på.

   Slet
 2. ...utrolig, den bog er passeret forbi mig, men det lyder godt! Jeg har da også en armbånd som dit - et eller andet sted.... Jeg vil også gerne lave sådan en bog og har poser på lager. Måske lidt større. Tak for dejlig inspiration.

  SvarSlet
 3. Sikke en fin bog... jeg har også en masse poser liggende! Jeg må lige 'synes godt om' (bloglovin') dette indlæg, så jeg ikke glemmer idéen : )

  SvarSlet