søndag den 2. september 2012

Halløj....

 En lille hilsen herfra hvor jeg har holdt en sommerpause fra bloggen. Det vælger jeg at kalde stilheden herinde og håber så på at få tilført lidt liv til bloggen igen :-D Tallerkenen på billedet er et kup fra det svenske. Er helt ekset med det fine porcelæn man kan finde i Sverige.
 Inspireret af Karen Maries flakoner kastede jeg mig ud i at brodere lidt selv også...

 Resultatet blev jeg ret glad for. Det var sjovt. Det må prøves igen tror jeg.
Lynlåsen blev stukket fast med kraftig neontråd og det kom til at se sådan ud under. Det synes jeg måske var lidt rodet, men jeg valgte at lade det være da den neongule stikning var så fin til den pink lynlås.

Jeg skylder en lille anmeldelse af Citronille mønsteret. Det var i og for sig nemt nok at følge, trods det franske, synes dog at resultatet blev alt for stort til mine to piger. Jeg kan faktisk passe kjolen, som er en størrelse 10 år, så det er vel ikke helt ok. Tror ikke jeg kaster mig ud i flere af deres mønstre. Mest fordi jeg synes de er for dyre at satse på er gode. Er der nogen af jer som har andre erfaringer?

Jeg har syet en masse kjoler og toppe i sommer, men har ikke rigtig fået taget billeder, så det må vente, til jeg får taget mig sammen.

Er iøvrigt kommet i gang med at strikke på Swallow, som jo blev mit "vinder"-projekt
God søndag.

14 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig sommer:))
  Jeg kan kun gi dig ret i mønstre fra Citronille, jeg købte et skjorte og endte med at sy den i den mindste str. og det er jeg bestemt ikke, men min mor er super glad for den.
  Jeg syntes nu at din kjole er blevet ganske fin, selv om den skulle være til pigerne, men de vokser vel, du skal bare gemme den i et par år:))
  Fin tallerken og skøn pung, er vild med stoffet med alle de små fine træer på.
  God søndag Pia

  SvarSlet
 2. Tak Pia, jeg synes også at kjolen er fin, men det var jo meningen at pigerne skulle bruge den i sommer og ikke om ti somre ;-)Så jeg tror at det er en ommer. Jeg overvejer at sy den om...eller sy noget andet af den.

  Stoffet med de små træer er noget jeg har haft liggende længe. Har ikke nænnet at klippe i det, men det er jo også for fint til bare at ligge gemt væk!!!

  SvarSlet
 3. Hvad er det iøvrigt der sker med din blog? Jeg kan slet ikke få en almindelig blog-side frem.

  SvarSlet
 4. Bloglovin' er jo godt. For så får man jo at vide, at du er tilbage fra "sommerpause". ;-) Fine ting du har fået lavet. Især din makeuppung/organizer er rigtig fin med broderi og neontråd. Citronille-mønstre har jeg ingen erfaring med. Det er nærmest angst- og svedprovokerende for mig at skulle afkode en engelsk strikkeopskrift. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Altså de engelske strikkeopskrifter får man hurtigt lært "jargonen" i, hvis man er udstyret med en god ordliste. Jeg har strikket mange ting efter engelske opskrifter og kan kun anbefale det. Der er så mange fine opskrifter. Spørg endelig hvis du skal have hjælp, jeg byder gerne ind med assistence :-)

   Slet
 5. Tak for anmeldelsen. ØV med størrelsen.. Det er ikke et eller andet med, at sømrum var inkluderet?
  Sverige har nogle herlige loppemarkder, vores lille bil var desværre pakket, så jeg fik ikke noget med med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener at jeg har taget højde for sømrum und alles.
   Vi har sommerhus i Sverige, så der er som regel plads til mange loppeindkøb ;--)

   Slet
 6. Hvor er den skøn, din pung med flakonen!
  Kh Puk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Puk, jeg synes også at den blev god. Den er foræret til min svigerinde, s måske jeg skulle sy en til mig selv også :-)

   Slet
 7. Hej Marie-Louise
  Kan du ikke klikke på en af firkanterne, så skulle der gerne komme et indlæg op?
  må lige låne mandens computer og se om jeg kan komme på derfra.
  Dejligt at ha dig tilbage igen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det kan jeg godt, synes bare det så mærkeligt ud....beklager.
   og tak forresten for dine beskeder :-)

   Slet
 8. Halløj - tænk at jeg har misset dit indlæg. Velkommen tilbage, jeg har savnet dig. Fine sager du viser!

  SvarSlet