søndag den 4. september 2011

Jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver en stabil blogger. Min hverdag er fyldt op med alverdens gøremål og jeg synes ikke rigtigt at jeg kan finde tid, lyst og overskud til at blogge særlig tit. Der skal jo ligesom også være noget at blogge om, som jeg også selv har lyst til at dele. Så derfor kommer der kun indlæg fra mig i ny og næ.

 Sommeren er tilbragt i det svenske. Dér var også regn, men ikke så meget som i DK. Vi brugt tid på at plukke blomster, hindbær, kantareller og fiske. Derudover læste vi bøger i stride strømme. Skønt.
Jeg havde taget mit hækletøj med, men den forkerte nål, så det blev ikke til meget. ØV.


 I starten af måneden fejrede vi min lille niece, som blev et år. Derfor skulle hun have en faster-ting, noget som jeg selv har lavet. Jeg kan ikke huske hvorfra jeg har mønsteret til den lille kanin. Hvis jeg finder det skal jeg selvfølgelig nok smide et link ind.


En anden af mine niecer havde fødselsdag i sommerferien og hun ønskede sig en list-taker i stedet for den gave, som jeg havde købt til hende og som det viste sig at hun havde i forvejen. Derfor blev denne fluks syet. Jeg har broderet det lille broderi efter en skøn fransk broderi-bog.


5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig og påskønner det hver eneste gang du skriver et indlæg, Marie-Louise. :))

  Sikke nogle dejlige gaver du har lavet. Det er allerbedst med den hjemmelavede slags. Hjertet har været med i sådan en gave på en særlig måde.

  Kaninen har jeg også lavet. Mønsteret er fra Larissa fra Mmmcrafts. :))
  Den er altså bare så fin din lilla udgave. Og det lille tilhørende tæppe er bedårende. :))

  SvarSlet
 2. Jeg må tilslutte mig Ulla, det er hyggeligt at læse med, om det så er en gang om ugen eller 2 gange om året.
  De fine ting du får for hånden er jo ren inspiration!0)

  SvarSlet
 3. SMIL. Det er godt at vide, at I ikke glemmer mig, selvom der er langt mellem mine indlæg. Jeg planlægger ikke at stoppe med at blogge, men har måttet konstatere at tiden ikke er til at blogge så ofte.
  :-)

  SvarSlet
 4. Du ved, at jeg altid sætter pris på dine blog indlæg. Dejlige hjertegaver til de kære små.

  SvarSlet
 5. Jeg ville nu ønske du magtede at blogge mere, for jeg holder af dine indlæg :-)

  SvarSlet