søndag den 24. april 2011

Glædelig påske

 For to år siden syede jeg disse påske poser. I år havde jeg egentlig tænkt mig at sy nogle nye, da jeg har foræret de fleste væk. Det blev så ikke lige, men det kan da nås endnu.
 Jeg er helt ekset med de gamle påske billeder. Dem købte jeg som billedfiler, som jeg kan hente på en cd-rom og så er de til friafbenyttelse. Jeg har dem også i juleversioner/nytårsversioner og valentinesversioner.

Den sidste her har jeg beholdt. Den har en fantastisk praktisk funktion. Der kan være rigtig meget i den og den kan lukkes for nysgerrige fingre og øjne.

Håber at i nyder påskefriheden og det dejlige vejr. Det gør jeg. Har været i Sverige et par dage og kom hjem i går. Så kan jeg lige nå at nyde et par dage hjemme også.

7 kommentarer:

 1. Hvor nogle smukke påskeposer, du har lavet. De har deres eget nostalgiske og alligevel tidløse udtryk. Tak for det - holder virkelig ikke til flere ugler her i Blogland;-)
  Kh Puk

  SvarSlet
 2. De er da vildt søde og super smart med at man blot kan downloade dem.

  SvarSlet
 3. Totalt smart. Printer du så bare filerne på stof eller?

  SvarSlet
 4. Jeg har printet billederne ud på transfer papir, som man så bagefter kan stryge over på sit stof. Enkelt og smart.

  SvarSlet
 5. Fedt, ville være fine på lampeskærme til børneværelse eller i sommerhuset, det må jeg prøve;0)

  SvarSlet
 6. Det vækker minder af nostalgi de påskeposer.. dem kan jeg virkelig godt lide...! De er anderledes og sjove.. super idé
  Kram fra C

  SvarSlet
 7. Wow hvor er de fine, og skønne motiver.
  Hvor har du i det hele taget fantastisk mange dejlige kreationer her :-)

  SvarSlet