onsdag den 23. marts 2011

Er her nogen???

Uuuh, uuhhh!! Er der mon stadig nogen som gider at følge med denne lidt "døde" blog?
Hvad blev der egentlig af hende Marie-Louise? Hvad render hun rundt og laver?
Gid jeg kunne sige at jeg drukner i kreativt overskud og gå på mod. Sådan er det desværre ikke. Jeg får intet lavet. Zero. I stedet fyldes min tid af den ene sygeperiode efter den anden, som dræner mig for energi. Det er næsten ikke til at holde ud. Netop nu er jeg hjemme pga. halsbetændelse, som heldigvis er på retur. Det er kun tre uger siden jeg havde influenza. Skønt. Nu satser jeg på at der med forårets komme vil være lutter sundhed og raskhed her på adressen.

Dagens spørgsmål fra spørge Jørgen er: Hvordan finder I den kreative ånd frem igen? Jeg har virkelig svært ved at finde drivet. Det er jo ikke fordi der ikke er projekter, som jeg kunne kaste mig over.
Har været på en lille ekspedition i mit lager i håb om at blive inspireret. Så sig mig lige, hvad der inspirere din kreative ånd, i dag?

13 kommentarer:

 1. Er her stadig ;)
  Hvad med at prøve en disse modsætninger: Noget velkendt som du kan køre lidt på rutinen med. Eller noget helt nyt? Noget du ikke har udforsket tidligere?? Tjek de forskellige blogs for inspiration...

  Smukke stoffer du har, virkelig fine lyserøde blomster jeg lige kan se.

  Kh og god krealyst

  SvarSlet
 2. Jeg pleier å rydde på syrommet hvis jeg mangler inspirasjon. Da finner jeg alltid et eller annet spennede gjenglemt prosjekt som jeg bare må gjøre ferdig.

  Håper du blir snart frisk og at inspirasjonen kommer tilbake.

  Hilsen Sol

  SvarSlet
 3. Juhuuu! Jeg holder skam ved. Læser hver en sætning. :))

  Hvor er det træls for dig med al den sygdom. Jeg håber på at masser af solskin kan kurere dig, og give dig en lang periode uden hverken den ene eller den anden sygdom.

  Åh, jeg kender det godt, det dér med at den kreative mojo forsvinder. For mig er der ikke andet at gøre end at lade tiden gå, har jeg fundet ud af. Og hvis jeg presser på tager det bare endnu længere tid. Men det er bare mig - jeg tror at det er meget individuelt.

  MEN jeg venter hellere end gerne på at se smukke ting fra dine hænder. Det er de bestemt værd. :))

  Og rigtig god bedring...

  SvarSlet
 4. Jeg er her også og glæder mid til at se hvad du får kreeret den dag lysten kommer igen.
  God bedring

  SvarSlet
 5. Jeg er her stadig.
  Sygdom kan i hvert fald være dræbende for kreativiteten...
  Men jeg er sikker på, at du nok skal finde ind til din kreative spire igen.
  Hvad jeg selv gør...?
  Læser lækre blade og finder inspiration der. Sætter nye farver sammen og kaster mig ud i noget, som jeg ikke på forhånd ved, hvad vil blive til. Afprøver nye teknikker. Tegner uden plan. Der dukker altid noget nyt op.
  Happy hunting!
  Og jeg glæder mig da til at se resultaterne:)

  SvarSlet
 6. Jeg læser også rigtig gerne med hos dig :)
  Øv for al den sygdom! Nogle af mine kolleger har været samme tur igennem som dig. Sygdom efter sygdom - og når man er en familie på 5, afløser den ene nemt den anden... Rigtig god bedring!
  Jeg er sikker på kreativiteten kommer tilbage til dig lige pludselig :)
  Selv er jeg lige nu ved at strikke futsko.

  SvarSlet
 7. Jeg er her også! Kender også godt til at være kreaforladt.. er det ikke meget normalt, når man nu har siddet i mørket i evigheder og blot glæder sig til det vejr, som er her i øjeblikket?
  Jeg er selv tom for ideer.. og gider heller ikke.. men savner at få de imput!
  Kh C

  SvarSlet
 8. Jeg er her skam også stadig, og det bliver jeg ved med! Ja, som du ved, har jeg også været ramt at mangel på kreative energi, men jeg fik kick-startet mig selv. Det var til sidst et spørgsmål om, at jeg SKULLE i gang. Er man først i gang, så kommer energien. Tro mig, Marie-Louise! Jeg tror på dig - som altid. kærligst Mette

  SvarSlet
 9. Jeg er også med på en kigger, kan blive helt vild med dine billedre, de er super fine og "rene", der kan jeg hente inspiration og ellers er det bare derud af,
  besøg en kreavenninde, tag en tur på the royal cafe, få en god kop te og nyd det store vægmaleri.
  Alt dette er jo nemt, hvis man er rask og ellers må du en tur i blogland indtil da.
  God bedring.

  SvarSlet
 10. Søde du, kender det kun altfor godt - synes vi skulle ta´ en sydag sammen. Det tror jeg helt sikkert vil hjælpe:-) Stort knus Kristine

  SvarSlet
 11. Sikke et skønt lille lager du har. Der ligger helt sikekrt nogle gode projekter. Jeg bliver altid vildt inspireret af en tur rundt i blogland, så kribler det bare i fingrene. Synes det er en fin blog du har, også selv om der ikke sker så meget for tiden. Så jeg hopper på den faste og glæder mig til at se hvad du finder på. Rigtig god bedring. Håber foråret sparker sygdommen ud af hytten.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 12. Når den først har været der den kreative åre, så kommer den også igen når der er plads i dit indre
  :0)
  Måske du skulle invitere andre krea kvinder til en kop kaffe og lade krea åren lidt op - og ellers skal du bare komme og besøge mig på mit værksted;0)

  God bedring, dejlig weekend og masser af sol til dig - kh karen Marie

  PS. måske du skulle købe et af mine mønsterark med dyr - det er et lille let og hyggeligt projekt.

  SvarSlet