lørdag den 6. november 2010

Nederdelen er et hit!!

 Jeg har ventet siden Juli måned på at skulle på kursus hos Karen-Marie. Sidste lørdag var så dagen, hvor jeg skulle sy og suge til mig af nye metoder. Resultatet er jeg mere end tilfreds med. Jeg elsker den nederdel. Den sidder præcis som jeg drømte om. Det er ikke så tydeligt på billedet, men langs kanten har jeg syet små sting i rødt broderegarn.


Så lærte jeg også at sy en skjult (usynlig) lynlås i. Det var faktisk noget af det jeg forventede at komme til og jeg er så glad for at kunne det nu, for så kan jeg sy en hel masse andre ting også.

Jeg kan kun anbefale jer at tage på kursus hos Karen-Marie. Det var en dejlig dag med god formidling af det nødvendige til 10 deltagere og derudover kunne man bare spørge løs. Jeg synes ikke der var for meget ventetid, hvis der var noget jeg skulle have hjælp til.

Det er en dræber hvis man bare skal stå og vente hele tiden. Det har jeg prøvet på et andet kursus jeg var på, for mange år siden. Jeg tror ikke at jeg lærte noget på det kursus. Det gjorde jeg hos Karen-Marie og så var der også rum til at nyde at have en hel dag for sig selv, hvor der skulle sys til eget klædeskab ;-)

11 kommentarer:

 1. Du ser også smækker lækker ud :-)

  SvarSlet
 2. den er da også pæn og sidder godt på dig :)

  SvarSlet
 3. Den klæder dig bare så godt - velsiddende og rigtig smuk. Og så elsker jeg jo detaljer, så den mønstrede linning, den røde trense til knappen og de røde broderi sting er lige noget for mig. :))

  Dejligt når oplevelser giver den slags resultater. :))

  SvarSlet
 4. Du er god, Marie-Louise. Glæder mig til at se nærmere på dig og din nederdel.

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt forstå, den er et hit! Virkelig flot og den sidder jo bare.

  SvarSlet
 6. ;-) Tak skal i have alle sammen. Det er skønt når man får lavet noget til sig selv, som man bliver rigtig glad for.

  SvarSlet
 7. Hej Marie-Louise,
  Fin blog du har!
  Din nederdel er blevet super fin! JEg er også rigtig glad for min til trods for den knap så usynlige lynlås! ;-)
  Det var rigtig hyggeligt at møde dig på kurset.
  Maja

  SvarSlet
 8. Hej Marie Louise - den er bare så fin og enkelt.. det kan jeg rigtig godt lide.. og sikke en figur... jeg er ved at gå død i ribkanter... men pt er dét det eneste jeg kan hoppe i, uden at noget gnaver... Hmm

  SvarSlet
 9. Tak skal i have.
  Det var også sjovt at møde dig Maja. Det var en rigtig god dag synes jeg :-)

  Christina: Der er jo en god forklaring på at du tyr til ribkanter. Min figur er stille og roligt blevet sådan efter jeg har fået mig et job, hvor jeg træner med patienterne og har fået MEGET fysisk aktive kollegaer. Det er en ret god fryns synes jeg;-)
  Tænker nu også på at prøve ribkant på nederdel efter at have set flere af karen- Maries fine nederdele (bl.a. en del fra hendes bog).

  SvarSlet
 10. Hej Marie-Louise.

  Ej, hvor er den blevet flot :-)

  Min blev færdig samme aften kl 0.30 - jeg ville bare have den på om mandagen på arbejde...

  Jeg har fri på fredag og har tænkt mig, at bruge hele dagen på at sy endnu en nederdel til mig selv - men må nok lige ty lidt til Karen-Maries bog, den er så inspirerende :-)

  Kh Lizet

  SvarSlet
 11. Kære Marie-Louise. Tak for sidst, hyggeligt at møde dig :0) hvor er den blevet flot og lige som du havde planlagt! Lækker ser du tilmed ud :0)

  KH Karen Marie

  SvarSlet