lørdag den 20. marts 2010

Hvem der bare kunne....

...finde tid og overskud til alt det sjove. Jeg hungrer efter tid til at sy, strikke og hækle og alt det andet sjove man kan finde på. For tre måneder siden skiftede jeg arbejde og det optager meget tid og når børnene er lagt om aftenen, så går jeg ud som et lys. Spændende person, meget spændene.

For 3 uger siden mistede jeg min elskede mormor. Det var en hård omgang. Hun blev 100 år, så meget mere kan man jo ikke forlange, men...hun mangler. Hun og jeg lignede meget hinanden. Begge sygeplejersker og begge meget glade for håndarbejde. Det var hende som lærte mig at strikke og det var hende som var min inspiration til alt det jeg kan idag. Dejligt minde at have om hende:-)

Nu er vi så dér hvor vi måske skal flytte om en måneds tid (om alt går vel) så jeg kan jo godt regne ud at tiden ikke bliver til kreativiteter i stor stil i dette forår, men har da lov at håbe og ellers er der da altid tæppet som jeg lige kan klemme lidt tid ind til. Om en uge er det påskeferie, så måske...

Alt sammen store ting i livet som optager mig for tiden og som er årsag til at jeg ikke har været så aktiv her på bloggen. Lige pludselig så er jeg her igen, med nye tanker og billeder af de ting jeg får lavet. Glæder mig.

Indtil da må i få billeder af sidste års kreationer:-)
God weekend.

3 kommentarer:

 1. Kära Marie-Louise,

  skickar dig varma tankar och ett leende! Det var så skönt att ha en kreativ söndag med dig hemma hos oss. Nästa gång du kommer till Höör, kan vi sitter i trädgården med symaskinen på bordet...

  Önskar dig mycket kraft och vårsol!

  Kram, Juliane

  SvarSlet
 2. Lige pludselig, Marie-Louise, så er tiden der igen. Det ved jeg!

  SvarSlet
 3. Enig!
  Der er tider i ens liv, hvor der overskud til alt og andre gang hvor det er svært at foretage sig andet end at sidde og stirre ud i luften eller at gemme sig under dynen.

  Foråret er på vej..... Det skal nok komme!
  Pøj pøj ;)

  SvarSlet