fredag den 5. februar 2010

Posy gets cosy

Alicia har været så sød at lade mig låne billedet.

Da jeg så Alicias hæklede tæppe blev jeg helt vild i varmen. Jeg må bare prøve at hækle sådan et. Det er simpelthen bare så fint så fint synes jeg. Så måske det kan få mig til at hækle løs på det tæppe jeg allerede har gang i, for at have gang i to hæklede tæpper på en gang er lige i overkanten.

Det er bestemt ikke første gang at Alicia har fået gang i mit bankende hæklehjerte. Da jeg så hendes Ripple-tæppe var jeg ofte på besøg på hendes blog for at kigge drømmende på dette hæklede vidunder. Jeg nåede ikke længere end til drømmen, for så dukkede hexagontæppet op, som jeg synes var mere overskueligt!!!! Tænk engang.

Alicias blog er iøvrigt en af dem som virkelig fangede mig i denne blogverden. Jeg synes hun laver de mest fantastiske ting og jeg føler mig meget inspireret.

6 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig, hun laver smukke ting.

  Jeg synes nu også at dit tæppe har samme smukke egenskaber....og faktisk så har jeg adskillige gange måttet klikke mig ind på dit tæppe på flickr, siden du begyndte på det. Bare for at nyde synet af det vidunderlige håndarbejde og de fantastiske farvesammensætninger. :)) Og så formår du altid at tage supergode billeder af det du laver.

  Hav nu en rigtig god weekend. :))

  SvarSlet
 2. Ih altså. tak Ulla. Sikken en sød kommentar, den luner:-)

  SvarSlet
 3. Jeg fik det på samme måde, da jeg så det smukke tæppe, men jeg har også gang i mine store oldemors firkanter.....

  SvarSlet
 4. Stop så med at vise lækre ting! Jeg vil jo starte nye projekter hele tiden så;)

  Jeg takker JA til dit fine tilbud om diagram. Jeg forstår ikke japansk, så diagram er fino:)

  SvarSlet
 5. Nydelig teppe ja,men jeg syns du laver like så flotte tepper som dette. Jeg har en venninde som venter baby i sommer og jeg tenkte på det hexagon teppet som du har lavet. Hvor finner jeg oppskrften til det hen?

  SvarSlet
 6. Tak skal du have Katarina. Jeg har diagrammet fra en japansk bog:-)

  SvarSlet