onsdag den 7. august 2013

 I starten af min sommerferie fik jeg kigget lidt i mine gemmer. Det skulle man gøre lidt oftere, for der kan dukke ting op som man har glemt at man har. Det var lige hvad der skete for mig. Jeg havde glemt de fine japanske stempler på det øverste billede. Dem skal jeg vist til at lege lidt mere med, når vejret på et tidspunkt ændre sig.
 Sidste nye stempler. Elsker de fine japanske mønstre.

 Jeg har anskaffet mig en box til mine broderigarner. Den har jeg købt i Karen Maries fine shop, hvor man virkelig kan finde kram grej til sit håndarbejde. Jeg har planer om at brodere dette.
Is skal der til, specielt i denne sommer er der røget ganske mange ned. Vi har lavet vores egen is, lavet på vores egen lille nuttede ismaskine efter Lones lækre opskrift. Denne sommer er da helt uforglemmelig.

11 kommentarer:

 1. Endnu et totalt lækkerheds indlæg :)

  SvarSlet
 2. Der kom kærligheden til svampe op igen, det er vildt fantastisk det rullende stempel, jeg har også lige fundet papiret mm. Frem og nu skal der ske noget.
  Den med broderi kommer kun til at ske herhjemme hvis jeg hopper med på Mettes tryk og broderi kursus.
  Er spændt på hvad du tryller frem fra dit lille trykkeri:0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er fine de svampe ikke?
   Jeg gad også komme med på kursus, ved ikke hvad det koster, men tror ikke jeg har råd. Skal også på Christine Clemmensens kursus. Det glæder jeg mig iøvrigt vildt meget til.

   Slet
  2. Så fine, hvor finder du alle de små fine ting?
   Ved heller ikke hvad det koster, men har fået tilskud til Christines kursus i fødselsdagsgave og tro det eller ej på min morgentur med hunden har jeg samlede flasker: 157,- indtil nu så man ved aldrig hvad det kan blive til og måske jeg har et sommerhus til at sove i.
   Må bare krydse finger.

   Slet
 3. Jeg har købt de små stempler forskellige steder for længe siden og kan faktisk ikke huske hvor. Etsy er et godt, men farligt sted at starte. Der er uanede af ting i genren.
  Jeg har godt hørt at det er blevet trendy at samle flasker :-)

  SvarSlet
 4. Å så gøy å finne igjen fine ting som man helt hadde glemt at man hadde. Gleder meg til å se hva du skal lage med de.

  Fortsatt god sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Anne Marie. Det er lige som om her er et vejrskifte nu, så her kan vi vist vente os en del regn den kommende tid.

   Slet
 5. Smukt broderi, et glæder jeg mig til at se. Herlig med orden i broderigarnet, det burde jeg også gøre noget ud af. Måske man skulle udfordre sig selv engang imellem. Min 80 % af næste kreaprojekt skal være fra gemmerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide med en udfordring. Jeg skal også bruge lidt mere fra gemmerne. Istedet for at købe nyt.

   Slet
 6. I wonder what you will make next...

  SvarSlet