tirsdag den 2. april 2013

Louisiana

I påskeferien tog jeg med mine døtre og søster til Humlebæk, til Louisiana. Det er sindssygt længe siden jeg har været der sidst - som i 18-20 år. Så gensyns glæden var stor. Jeg kom en del på Louisiana da jeg gik i gymnasiet og har set mange spændende udstillinger dér. Ved ikke hvorfor der så er gået så mange år, siden sidst, men det MÅ jeg lave om på.

De udstillinger som var på Louisiana denne gang skuffede bestemt ikke. Tara Donovan-udstillingen var helt eminent. Hendes installationer var opbygget af almindelige hverdagsting, til stor glæde og morskab for os alle fire. Ovenstående installation er knapper som er sat sammen med lim.
 Pap-tallerkener kan mere end bare bruges til at spise på...hold op et stykke arbejde.
 Børne-Louisiana'en var også underholdende. Her et lille udsnit af gækkebreve.
Børnene kunne lave badge's efter inspiration fra Pop-art, som var en anden udstilling på museet. Den udstilling var også virkelig god, men jeg har ingen billeder derfra, da der var for mange mennesker til at jeg kunne komme til at tage gode billeder.
Vi sluttede af med " Gleaming Light's of the Souls", som er en lys-installation af den farverige japanske kunstner Yayoi Kusama. Det stod vi i kø til i 20 minutter, men de få minutter i rummet skuffede bestemt ikke. Det er en fast del af Louisiana samlingen og den kan anbefales, hvis man kommer på de kanter.
Alt i alt en fantastisk dejlig dag, som mindede mig om, hvor vigtigt det er at komme ud og være kulturel og få nogle kulturelle oplevelser med børnene. Mere af det tak.

10 kommentarer:

 1. Kunne være man skulle tage en ego tur, det ser spændende ud når tingene bliver brugt på en anden måde.
  Kh Pia

  SvarSlet
 2. Kunne være man skulle tage en ego tur, det ser spændende ud når tingene bliver brugt på en anden måde.
  Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du tage at gøre Pia. Jeg kan kun anbefale dig at komme afsted :-)

   Slet
 3. Åh hvor ser det fedt ud med den udstilling - håber den er der lidt endnu?? Og Så hyggeligt at du var afsted med ungerne :-)

  SvarSlet
 4. Du kan nå det endnu Mette. Udstillingen varer til 20. Maj :-) ja, jeg vil gerne have mine unger med på kulturelle oplevelser og så er det så på deres præmisser.

  SvarSlet
 5. Jeg var også ved at gå bagover af Tara Donovans udstilling. Det var bare så fedt! :-) Sugerørene skubbede mig helt ud over kanten ;-D

  SvarSlet
 6. Åh den vil jeg SÅ gerne se, den udstilling, og ja, man bliver altid glad af at lave noget med ungerne, synes jeg. Det giver så meget at se og opleve nye ting sammen; også selvom man er belæsset med pusletasker, ekstrabukser og finder madrester i lommerne dagen efter....

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også god den udstilling og ja, det er hyggeligt at have børnene med så længe man er indstillet på at det bliver i deres tempo:-) for vores vedkommende er det nemt. Mine døtre fylder snart 11 år, så vi har ikk så mange ekstra ting med. Til gengæld er der en vis udfordring i at de er præ-teens og er lidt sværere at hive med....det skal nok blive sjovt de næste år. Hver alder sin charme :-D

   Slet
 7. I love it there, always bring back a poster
  hope we go there again soon
  enjoy your weekend

  SvarSlet