søndag den 21. oktober 2012

En hel stak bøger....

...kunne nemt havne i mit hjem, for hold da op hvor er der mange lokkende bøger lige nu.
Her er en hel stribe af bøger som vækker mine varme følelser for...ja bøger. Min store svaghed.

Dog bliver denne ikke en i stakken, men det er altså kun fordi mine døtre for længst er vokset fra størrelserne. Det er det skønneste design man kan finde i bogen, som på alle måder leder mine tanker hen på mine elskede japanske bøger. I boghandlen ledte jeg forgæves efter noget som skulle indikere at der er tale om en japansk oversat bog, men det var ikke muligt. Jeg føler mig alligevel sikker på at der er tale om en kraftig inspiration for bogen minder mig meget om de japanske bøger jeg har med fyldt med skønne japanske snitmønstre. Tag dette her som en anbefaling, om ikke andet så gå ud og kig efter bogen, for den er så fin :-)

"Mad med kærlighed" er til gengæld kommet med hjem og i aften afprøvede vi en af opskrifterne derfra. Mums. Det er en lækker bog med skønne billeder og lækre opskrifter. Jeg har Maries første bog og den er jeg meget glad for, så jeg var ikke i tvivl om at jeg også skulle have den næste. Det er helt klart en anbefalelsesværdig bog. Marie har også en dejlig blog, som jeg også kun kan anbefale jer at kigge på.

 Forleden opdagede jeg endnu en kogebog af Trine Hahnemann, som jeg også gerne vil have med hjem. Jeg er vild med hendes opskrifter/ mad/ bøger og denne ser også så skøn ud. Og lidt jul er jeg altså begyndt at drømme om :-D
"Suveræne salater - Året rundt" har fået varme anbefalinger fra Vandløseblues, en rimelig ny blog, som jeg har lært at kende via instagram. Har man først set Marias lækre billeder af mad lavet efter opskrifter fra bogen, så er man vist fristet. Ind til videre har forfatterne heller ikke skuffet og i denne bog er der kun nye opskrifter i!

Den bog er bare SÅ lækker og derfor vil jeg gerne Have den. DERFOR.

Efter at have ventet i noget som minder om en evighed på 1Q84- bog 3 på bibliotekets venteliste opgav jeg og købte bogen selv. Så nu dykker jeg ned i den mærkværdige verden af Harukis. Min nye favorit forfatter...en af dem :-) Jeg er vild med hans fortællinger og mystiske dunkle verden.

Imorgen er efterårsferien slut, så der skal hverdagen altså krydres med skønne ting i ventetiden på jul :-)
God søndag aften.

4 kommentarer:

 1. Jeg deler din svaghed! Sybogen kommer til at stå på min ønskeseddel til jul, min datter er nemlig på vej til at kunne passe str. 2 år. Jeg er glad for mine kogebøger af Lousia Lorang og Trine Hanemann - har dog ikke deres nyeste bøger - kan rigtig godt lide deres stil og maden! Jeg læste en anmeldelse af "Mad med kærlighed" og "Spisetid" i Politiken i dag, og Melchiors bog blev haglet ned, men sådan er det vel når gamle mænd skal anmelde bøger til yngre (kvinder) - Lorangs bog fik dog bedre anbefalinger.

  SvarSlet
 2. Gjorde den det? Det forstår jeg nu ikke. Der er godt nok mange opskrifter på mad vi allerede kender, men der er også mange andre opskrifter og jeg er ikke ude i at lave gourmetmad hver dag.
  :-)Du har nok ret, i det med de gamle mænd.

  SvarSlet
 3. Flere af bøgerne er også på min ønske liste. Faktisk har jeg besluttet, at jeg i dag vil forkæle mig selv med salat bogen - Vanløse Blues har også inspireret mig! Tak for inspiration til sybogoen - vi har en lille Anna på to år i vennekredsen. Det er da en meget god undskyldning for at lade sig friste.....

  SvarSlet
 4. Det ville være herligt med nogle små og sy til, men jeg håber dog at der går en del år, før de ankommer;0)
  Jeg elsker også kogebøger, men kigger mest billeder. Det kunne være jeg skulle prøve igen, for vi trænger til nye opskrifter.

  SvarSlet