søndag den 13. november 2011

En dejlig eftermiddag

I går var jeg til blogtræf, mit første af slagsen. Det var bare SÅ hyggeligt og sjovt at møde andre bloggere. Der var en del med som jeg ikke kendte (heller ikke som bloggere) og så var der nogle som jeg kendte. Sjovt at få ansigter på.

Der var Pia, Rikke og Kate, som havde fået strikket en rigtig hyggelig lørdag eftermiddag sammen. Der var alt hvad hjertet kan begære.
Der var masser af gode sager, som Rie Elise Larsen, Modestoffer, Fruit and the city og Tiger bidrog til en herlig eftermiddag med masser af forkælelse.

Med garnet fra Modestoffer er der også en fin opskrift på et hæklet tørklæde, men jeg overvejer at hækle en pude istedet. Der er en opskrift på sådan en i Karen Marie's, Stine's og Rachel's bog "Homemade". Garnet har de smukkeste klare farver og jeg synes de vil gøre sig godt i min sofa. Nu må vi se om det ender sådan. Projekter er jo ikke nogen mangelvare her i huset.

Tak for en hyggelig dag til alle jer som var med (ved ikke om I læser med her???) og tak de tre som havde arrangeret det hele :-)

4 kommentarer:

 1. Tak i lige måde - det var superhyggeligt. Knus K

  SvarSlet
 2. Tak for en hyggelig dag. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at jeg længe har gulgt med på din blog:)

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Marie-louise
  Selv tak, det var en hyggelig dag selv om at det vist var mit mundtøj, der var mest kreativt ;0)
  Men det må jeg råde bod på.
  Hvor er det bare en fin hue, du har strikket sammen.
  Håber vi ses igen.
  Knus Pia
  Og tak for de lækre lakridser,
  de får hurtigt ben at gå på.

  SvarSlet
 4. Selv tak - det var meget hyggelig :)

  PS flot lue du laver!

  SvarSlet