søndag den 19. december 2010

Ventetid

 Selma har lavet den sødeste julekalender til mor og far og vi nyder i den grad at åbne en ny låge hver dag. Jeg bliver så rørt når jeg ser hendes søde julede tegninger.

 Selv har jeg haft gang i den store juletræs-pynt-produktion. Vi har fået plads til et større juletræ og det kræver så også lidt mere pynt, hvis det ikke skal skrige efter hinanden på træet. Det kan også blive for bart!

Jeg har brugt Rie Elises skønne skønne papir som i sig selv er meget inspirerende at arbejde med. Derudover har jeg ladet mig inspirere af de verse blade. Specielt BoligLiv. Jeg har gemt alle deres juleblade og kan tælle helt tilbage til 2003. Så er de da alle pengene værd. Karen Marie har også haft stor indflydelse på mine kræmmerhuse.
Medens jeg klipper og klistrer nyder jeg denne dames dejlige julemusik. Pigerne leger og nu skal vi bare nyde de næste dage (det vil sige, jeg skal på arbejde, men manden og børnene kan godt lade julefreden spredes i stuerne. De har fået ferie.)

God 4. søndag i advent.

PS: Da jeg havde pyntet grenene kom jeg til at tænke på fastelavnsris, så nu er jeg da på forkant med det også.

4 kommentarer:

 1. Gid jeg kunne kigge forbi til en kop jule te og lidt hygge! Dejlige kræmmerhuse og julekalenderen er skøn. Jeg tror, at vi har gemt dem fra piger var små. God advent søndag, søde.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår jeres glæde over kalenderen :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! :)

  kig forbi min blog, og bliv måske fast læser.
  - www.joannanielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Naa er ventetiden over. Endelig :-)

  Onsker deg en god jul og et godt nytt aar!

  SvarSlet