lørdag den 2. oktober 2010

Hvad er der med de japanere?

Jeg var nød til at få afprøvet pyntemors tip om større billeder på bloggen og jeg tror sørme at det virker. Det er jo helt fantastisk.

Samtidig tænkte jeg at det er tid til at tilstå en form for afhængighed jeg har. Det vil sige at den er på aftag, men sporene er her stadig. For år tilbage begyndte der er at dukke billeder op på div. udenlandske blogge. Billeder af japanske bøger med håndarbejde som vi slet ikke har set magen til i DK. Jeg fandt efter søgen frem til hvor jeg kunne skaffe dette guld og samlingen er ved at vokse sig temmelig stor. Se bare...og jeg må tilstå at det ikke er de eneste.


Her er et lille bitte udsnit af bøgerne, som jeg lige har haft fingrene i, her til morgen.
Er det ikke en skøn mobile?

Mine Paume bøger er meget skattet. Jeg er vild med Ateliers de filles og synes det er ret sjovt at japanerne har lavet en bog om danske boliger (der findes også en sød bog om børneværelser)

 

 Den øverste Zakka-bog var blandt mine første japanske bøger og den indeholder de skønneste ting til den lille ny.
nu synes jeg at min samling er så stor at jeg er nød til at begrænse den. Specielt hvis der også skal være plads til de andre afhængigheder ;-)
God weekend, jeg håber at der i min bliver plads til at være kreativ.

10 kommentarer:

 1. Herlig med så mange inspirasjons bøker. Jeg tenkte selv å se efter noen nye i dag på amazon.co.uk i dag...Trenger ny inspirasjon til efteråret & vinteren. God weekend . knus

  SvarSlet
 2. Åhhh de bøger altså, jeg har lyst til at fylde reolen med dem!
  Der er så mange lækre ting i, og bunker af inspiration.

  Jeg bladrer tit i Liselottes, men har endnu min første til gode her, måske var det på en søndag som denne, at man skulle gå amok :-)

  Ha en fin dag, Marie-Louise...

  SvarSlet
 3. Katarina: også god weekend til dig og din store pige ;-) Var lige et smut omkring din blog igår og blev virkelig overrasket over at se hvor stor huner nu.

  Anne: Jeg advarer dig. Det er vanedannende, men også en meget hyggelig og dejlig vane:-)
  Fin dag til dig også Anne.

  SvarSlet
 4. ..ja, jeg kan skrive under på, at det er vanedannende. Har faktisk besøgt Yesasis tidligere i dag for at lade mig friste.

  SvarSlet
 5. Ja de kan noget særligt. Da jeg for mange år siden var på seks ugers studietur i Japan kom jeg hjem med en kuffert fuld af bøger og titlerne er kun blevet lækrere siden. På de amrikanske blogs er de japanske bøger noget af det allerstørste.

  Tak for din dejlige kommentar på Badut. Du gjorde mig glad.

  SvarSlet
 6. Hej...
  Japanske håndarbejdsbøger...jeg havde helt glemt dem, jeg har...og hvor glad jeg har været for dem.
  Må vist have fundet dem frem fra gemmerne igen.

  SvarSlet
 7. Hejsa.
  Har netop fundet din skønne blog.
  Jeg bliver da også total fristet af disse japanere... men hvad med opskrifterne? Står de på engelsk?
  Vh og go dag - Lisa

  SvarSlet
 8. Hej Lisa.
  Nej, opskrifterne er ikke på engelsk, men de er utrolig godt illustreret, så for det meste er det muligt på enkle mønstre at finde ud af det bare ved at se på illustrationen.

  SvarSlet