fredag den 2. april 2010

Ferie Ferie Ferie

Så er jeg virkelig kommet i ferie mood. Hvor er det skønt. Puden her har været et stykke tid undervejs, men nu er den færdig og jeg er rimelig godt tilfreds. Den er god som nakkepude i lænestolen. Jeg eksperimenterer en del med patchwork for tiden. Det er skønt at kombinere forskellige stoffer med hinanden. Nu er det godt nok meget de samme stoffer jeg har brugt på det sidste, men snart skal jeg prøve andre farve kombinationer, tror jeg.-)


Den klæder virkelig stolen godt, som mine to tøsede piger siger.
Jeg har fået læst en masse gode bøger de sidste par måneder. Dér kan jeg altså godt mærke at mine unger er blevet større. Der er mere plads til den slags i min tilværelse. Det er jeg ret glad for.
Lige nu læser jeg Dostojevskijs sidste rejse. En god og ret anderledes bog, men når den er læst kunne jeg godt bruge nogle anbefalinger af nye bøger. Kunne i komme med nogle bud? Jeg er ret træt af krimier, så det må gerne være anden genre end den:-)

God lang fredag.

6 kommentarer:

 1. Jeg læste for et stykke tid siden "Det første jeg tænker på" af Ida Jessen. Den var rigtig god synes jeg, men også "Middlemarch" af George Elliot som jeg er i gang med, kan jeg anbefale.

  Puden du har lavet er rigtig flot...jeg kan virkelig godt lide faconen og farven.
  Nyd resten af påsken. :))

  SvarSlet
 2. Skøn, skøn pude. Rigtig flot arbejde, og så er jeg vild med farvekombien - lidt overraskende og frisk, men samtidigrigtig harmonisk - det kan jeg godt li'...

  Hvad med forførerbogen/ priapus-romanen... som Julia Lahme har skrevet om for lidt tid siden...? Kan ikke huske titlen... Jeg synes, den lyder SÅ spændende, og var mine unger lidt større, så jeg havde tid til at læse noget som helst, så skulle det være den...

  SvarSlet
 3. Den er bare super flot, din pude!. Kan rigtig godt lide de farver du har brugt til den, og formen er fin!
  God påske
  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Lækker pude...bare jeg dog havde de evner!

  Bøger...Prøv Vikram Seth (a suitable boy eller an equal music elsker jeg) eller Eat, pray, love og Committed af Elizabeth Gilbert..fx!

  Knus Helle

  SvarSlet
 5. Hold da op, en fin pude. Skønne, skønne farver og en dejlig facon.
  Der blev jeg lige inspireret til at kaste mig ud i små lapper ;)
  Så mangler jeg bare tiden, for stoffet må jeg nok tilstå at jeg har. Så rigeligt, endda...
  KH Frau Putz

  SvarSlet