søndag den 22. maj 2011

Kramme-bamser

Når man skal på lejrtur kan man jo godt komme til at savne mor og bare tanken om det savn kan give sommerfugle i maven og gøre en lille pige på 8 år, lidt mindre. Derfor blev mine døtre og jeg enige om at jeg skulle sy nogle bamser til dem, som de kunne kramme, hvis savnet blev for stort. Det har jeg så nørklet med hele ugen og nu er de to filt dyr klar til at hjælpe pigerne. 

Jeg er nu ret sikker på at de nok skal klare det flot, med eller uden bamser. Far er iøvrigt også med, men han er jo med som lærer og så er det ikke det samme...siger mine to kloge børn :-)

10 kommentarer:

 1. Krammebamser er gode at have !

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, at de nok skal klare sig. De dejlige bamser er da selskab af den bedste slags.

  SvarSlet
 3. De er rigtig kære - også IRL:-)
  Knus K

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fine.
  Er de også fre din japanske bog med anden?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Hvor ER de fine de bamser !

  Nu har jeg bladret en masse igennem din blog, uhhh hvor er du kreativ :) Og så er jeg forelsket i din kartell lampe - dén står på min ønskeliste, og jeg SKAL have den. Engang.

  Tsind tak for din kommentar inde ved mig - det er altid rart at høre flere vinkler, og tanker.


  KH Maria

  SvarSlet
 6. Kære Marie-Louise. Jeg har brug for din mail ;-) vil du være sød at skrive til mig? Knus Christina.skaroe@gmail.com aka Rappedikke

  SvarSlet
 7. Jeg likte den nederse bamsen...
  Kan du legge ut oppskriften på den nederste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg desværre ikke, nej. Det er ikke mine egne opskrifter, så derfor kan jeg ikke sådan dele. Det er fra en japansk bog, som jeg har købt på ebay. Jeg kan ikke fortælle dig hvad den hedder, da den er på japansk. Beklager.

   Slet