lørdag den 29. december 2012

Liv og glade dage

Rigtig glædelig bagjul til jer alle. Vi havde en dejlig jul med hele familien og nu er vi så her 5 dage efter og jeg er helt forundret over at julen allerede er slut.
 Før jul fik jeg ekviperet mig med div. lækkerier og vandt sørme også et fint armbånd hos Christine, som jeg synes laver de mest fantastiske ting.

De små poser har jeg købt fordi jeg gerne vil lave en lille bog, som jeg har set en DIY hos Bloesem kids, hvor jeg iøvrigt også har lånt billedet nedenunder.

Jeg har kastet mig over et lille hygge strikketøj. "Lille gåsungen" fra Rare rusk, som iøvrigt er en blog jeg varmt kan anbefale, hvis man er glad for klassisk strik til børn.

"Liv og glade dage" rummer alt det jeg har været så glad for hos Bolig Liv. Skønne skønne billeder og lækre opskrifter, som vækker minder.

Beklager billedkvaliteten, mit nikon kamera driller mig, så jeg må nøjes med at bruge det kamera som er i min telefon.

fredag den 21. december 2012

Åh endelig...

...lige hvad jeg trænger til. Juleferie.

Iøvrigt er de fine julebogstaver købt hos Jette.

søndag den 9. december 2012

Julestjerner

 Så skal jeg ellers love for man fik chancen for at finde tid til alt det juleri man skulle have lyst til hjemme. Sneen gav mig den ro jeg havde brug for. Jeg har længe haft lyst til at lave de foldede stjerne og nu kan jeg næsten ikke holde op igen.




 Mønsteret har jeg fundet på pinterest som altså er n skattekiste uden lige synes jeg.

Det lille vinterland købte jeg for to år siden af Karen Marie på Bizarbazar -et julemarked i Vanløse.

Mine døtre har tegnet julekalendre til os. Den ene kalender er direkte inspiration fra Panfu :-)

Den opmærksomme læser vil iøvrigt bemærke at der er kommet spot på min header. Jette var så sød at hjælpe mig. Tak Jette.