mandag den 29. november 2010

En Stjerne

"Årstider med børn" hører simpelthen til mine absolutte favoritter blandt bøger. Den er bare så skøn.
Den blev udgivet i 2001 og jeg købte den vist nok på udgivelsesdagen og har elsket den siden. Den er proppet med billeder og skønne ideer man kan lave med sine børn. Nedenstående billeder taler næsten for sig selv.




Jeg kan kun sige, at hvis det overhoved er muligt at få fingrene i et eksemplar, så hold dig endelig ikke tilbage. Den er RIGTIG god.

Jeg har øvet mig lidt på at hækle andet end hexagons og har efter at have kigget i Annikas bog, fået hæklet mig et lille æble. Opskriften er egentlig til en romkugle, men dem kan jeg ikke så godt lide, så jeg napper hellere et æble. Planen er at hækle en god portion, som kan hænge på juletræet. Så skal der ikke lige i samme moment nævnes alle de andre planer jeg har for ting som SKAL være færdige juleaften!!!!

torsdag den 18. november 2010

Sleeping beauty

 Jeg elsker små hurtige projekter. Pungene her hører helt klart til den kategori. Det var hyggeligt og sjovt at sy. Jeg elsker at finde de stoffer som skal bruges til projektet. Heather Ross designer de skønneste stoffer. Hun har bl.a. designet en linje som hedder "far far away 2", som jeg bare er helt solgt i.

Uglestoffet har jeg haft længe. Det er fra mine "vilde" dage med besættelse af japanske stoffer med børnemotiver og så siger jeg ikke mere....

lørdag den 6. november 2010

Nederdelen er et hit!!

 Jeg har ventet siden Juli måned på at skulle på kursus hos Karen-Marie. Sidste lørdag var så dagen, hvor jeg skulle sy og suge til mig af nye metoder. Resultatet er jeg mere end tilfreds med. Jeg elsker den nederdel. Den sidder præcis som jeg drømte om. Det er ikke så tydeligt på billedet, men langs kanten har jeg syet små sting i rødt broderegarn.


Så lærte jeg også at sy en skjult (usynlig) lynlås i. Det var faktisk noget af det jeg forventede at komme til og jeg er så glad for at kunne det nu, for så kan jeg sy en hel masse andre ting også.

Jeg kan kun anbefale jer at tage på kursus hos Karen-Marie. Det var en dejlig dag med god formidling af det nødvendige til 10 deltagere og derudover kunne man bare spørge løs. Jeg synes ikke der var for meget ventetid, hvis der var noget jeg skulle have hjælp til.

Det er en dræber hvis man bare skal stå og vente hele tiden. Det har jeg prøvet på et andet kursus jeg var på, for mange år siden. Jeg tror ikke at jeg lærte noget på det kursus. Det gjorde jeg hos Karen-Marie og så var der også rum til at nyde at have en hel dag for sig selv, hvor der skulle sys til eget klædeskab ;-)